Houd je werknemers zuiver en scherp met een waterkoeler op kantoor

15 juni 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

aqualight - waterkoelerAls het om je werknemers gaat, dan is het belangrijk dat ze op kantoor niets te kort komen. In de eerste plaats heb je dus een koffiemachine nodig, want een werknemer op kantoor zonder koffie is als een auto zonder brandstof of een tiener zonder energiedrink. Dit is dus een noodzakelijkheid op kantoor. Maar je wilt de werknemers niet alleen koffie aanbieden. Koffie is goed voor de nodige energie en het is natuurlijk ook gewoon een lekker drankje, maar als de werknemers de hele dag door alleen maar koffie kunnen drinken, dan gaat dat natuurlijk ten koste van de concentratie en daarmee daalt de productiviteit. Wat je dus ook nodig hebt is een waterkoeler. Als je werknemers elke dag voldoende water drinken, dan houden ze hun lichaam zuiver en kunnen ze ook gerust een paar kopjes koffie drinken. Als ze dat namelijk doen in combinatie met een flinke hoeveelheid water, dan worden alle afvalstoffen direct afgevoerd. Koffie zit namelijk vol met cafeïne, en hoewel je daar energie van krijgt is een teveel aan cafeïne natuurlijk niet goed voor je lichaam. Deze stof moet dus zo snel mogelijk worden afgevoerd. Als je lichaam echter niet voldoende zuiver water binnenkrijgt dan wordt de cafeïne niet afgevoerd. Als werkgever of manager is het dus belangrijk om een waterkoeler te installeren op kantoor. Daarnaast is het ook van belang om het drinken van water te promoten. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld een poster boven de waterkoeler hangen met een slogan die het drinken van water bevordert. Zo kun je de poster voorzien met een slogan als: ‘2 liter water per dag houdt je lichaam zuiver en gezond’. Een andere methode om het drinken van water te promoten is door de waterkoeler ergens in het zicht te plaatsen. Dus plaats de waterkoeler niet in de kantine naast de koffiemachine, maar gewoon op de werkvloer. Als iemand dan dorst heeft, dan zal deze persoon eerder voor de waterkoeler kiezen om daar een glaasje water te halen, want deze is direct zichtbaar. Deze is dan ook vaak dichterbij en dat zorgt ervoor dat mensen eerder even een glaasje water halen bij de waterkoeler. Als je de waterkoeler op de werkvloer plaatst, dan zullen mensen ook zien wanneer iemand een glaasje water haalt en daar eerder een voorbeeld aannemen. Dat zorgt er voor dat meer mensen water drinken en het zorgt ook voor meer sociale contacten. Je moet er als werkgever immers voor zorgen dat de sfeer op kantoor goed is en een paar koetjes en kalfjes bij de waterkoeler kan de sfeer natuurlijk geen kwaad doen. Zo zie je maar dat een waterkoeler een zeer veelzijdig element is op kantoor met veel strategische toepassingen. Een waterkoeler is niet alleen maar een manier om je werknemers te voorzien van water. Het is zo veel meer. Het is daarom belangrijk om een waterkoeler op kantoor te plaatsen en daarvoor moet je natuurlijk nog wel even weten waar je die waterkoeler kunt kopen.

De waterkoeler van Aqualight

Als je op zoek bent naar goede waterkoelers met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, dan ben je bij Aqualight aan het juiste adres. Via aqualight.nl kun je direct zien wat de mogelijkheden zijn wat betreft de waterkoelers. Je kunt bij deze website overigens ook direct een koffiemachine bestellen. Dus je kunt twee vliegen in één klap slaan en beide noodzakelijke items bestellen via deze website. Zoals gezegd biedt Aqualight de waterkoeler voor een zeer voordelige prijs. Daarnaast kun je ook direct gebruik maken van de beste service. Het is dus niet eenmalige aankoop die je doet, want een waterkoeler heeft immers water nodig. Je zult dus om de zoveel tijd nieuwe waterflessen moeten kopen. Wat je kunt doen is vaste afspraken maken met Aqualight wat betreft de levering van waterflessen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om iedere week een x aantal waterflessen te bestellen. Dit hoef je dan niet elke week zelf te doen. Je kunt aangeven dat je per week bijvoorbeeld 5 waterflessen nodig hebt. Vervolgens worden elke week automatisch 5 flessen geleverd door Aqualight. Je kunt dan ook zelf aangeven of je periodiek per kwartaal betaalt of dat je per maand betaalt. De mogelijkheden zijn dus zeer flexibel en zijn er op gericht om de aanvoer van het water zoveel mogelijk te automatiseren, zodat je zelf niet altijd bezig hoeft te zijn met het kopen van water. Een waterkoeler is natuurlijk goed voor je werknemers, maar het moet niet teveel tijd in beslag nemen.

Verschillende soorten koelers

Als je naar de supermarkt gaat, dan heb je de keuze uit tal van verschillende soorten van bronwater. Als je water bestelt via aqualight.nl, dan kun je kiezen voor het beste water van Aqua Light water of Earth water. Maar je kunt ook kiezen voor waterkoelers die zijn aangesloten op leidingwater. Wat betreft de koelers heb je de keuze uit de volgende soorten:

  • Onyx Table KK
  • Rondy RCS KK Occ
  • RFX White KK

Mocht je dus iets willen bestellen, dan kun je via de site direct een offerte aanvragen. Je kunt hiervoor een aanvraagformulier invullen. Dit formulier vind je op de site. Je kunt hier direct de naam van je bedrijf en de adresgegevens invullen. Je krijgt dan binnen 24 uur een respons. Je kunt dit formulier natuurlijk ook invullen als je meer informatie wilt of als je gebruik wilt maken van een gratis proefplaatsing.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn