Hier lieten wij onze sloopauto ophalen

2 februari 2019

Posted in Auto's en Motoren

Wij waren een tijdje geleden onderweg naar Den Haag toen wij op een landweggetje een flinke uitglijder maakten met de auto. Er was namelijk een boer op het land bezig en daardoor was de weg erg glad geworden. Wij hadden dit te laat in de gaten en wij zijn toen in volle vaart tegen een boom aangereden. Het zal u niet verbazen dat dit de auto niet veel goeds heeft gebracht. De boom stond bijna middenin de auto en dat was ons geluk omdat mijn vriend en ik als het waren om de boom heen waren gevouwen. Wij hadden dan ook niks, maar onze auto was helemaal naar zijn grootjes. Dat was heel erg jammer want wij waren erg aan onze auto gehecht en wij hadden hem nog lang niet van de hand willen doen. Afijn, nu zaten wij dus met een sloopauto in onze maag en wij hadden eigenlijk geen idee wat wij hier mee zouden moeten doen. Wij hebben daarom eens op het internet gekeken wat je vandaag de dag zoal met een sloopauto kunt doen. Moest je deze bijvoorbeeld ergens heen brengen? Of kon iemand je sloopauto ophalen? Wij hadden allemaal geen idee en wij waren daarom blij dat wij uiteindelijk op de site van Sloopautoverkopen.com terechtkwamen. Hier vonden wij de informatie waar wij naar op zoek waren en wij hebben hier dan ook met veel genoegen gelezen wat de mogelijkheden waren om van je sloopauto af te komen. Wij hadden al snel in de gaten dat je via Sloopautoverkopen niet alleen van je auto af kon komen, maar dat je er ook nog een paar centen voor kunt krijgen. Wij zaten op dat moment erg krap bij kas, dus iedere euro die wij konden krijgen was mooi meegenomen. Wij hebben daarom een afspraak met de mensen van dit sloopauto bedrijf ingepland en zij hebben uiteindelijk onze sloopauto opgehaald.

Wij kregen nog een mooie prijs voor onze sloopauto

Toen wij eenmaal iemand van Sloopautoverkopen.com aan de lijn hadden gekregen, konden wij al heel snel een afspraak maken om onze wagen op te laten halen. Dat vonden wij heel prettig om te horen. Wij waren namelijk bang dat wij zelf iets moesten regelen om de wagen naar de sloopt te brengen. Dat kost doorgaans veel geld en dus is het fijner om dit door iemand te kunnen laten doen. De mensen van Sloopautoverkopen.com nemen je sloopauto graag van je over en bovendien regelen zij alles op het gebied van bijvoorbeeld vrijwaringen. Dat was heel prettig om te merken omdat wij op deze manier enkel hoefden te zorgen dat wij thuis waren en dan konden zij de wagen komen ophalen. Wij hadden nooit verwacht dat het zo eenvoudig zou zijn om van je sloopauto af te komen. Bovendien kregen wij er dus nog geld voor ook en dat was helemaal tegen al onze verwachtingen in. Wij zijn daarom heel blij dat wij dit bedrijf hebben weten te vinden. Dankzij hen hebben wij een heel goede deal weten te sluiten.

Wilt u ook van uw oude wagen af?

Als u ook graag uw wagen die niet meer gebruikt kan worden, wilt laten ophalen, dan raad ik u aan om ook een keer naar Sloopautoverkopen.com te komen kijken. Kortom:

  • wij schakelden dit bedrijf in
  • zij kwamen onze auto ophalen
  • men regelde dat onze auto werd gevrijwaard

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en wij raden deze mensen aan iedereen aan. Men gaat hier snel te werk en bovendien krijg je hier geld voor je oude auto.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn