Het hebben van haar op ongewenste plekken is verleden tijd door het ontharen met laser

6 mei 2016

Posted in Mens en Gezondheid

Wij mensen zijn producten van een evolutionair verleden. In vroegere tijden was het voordelig om haar te hebben, want we hadden nog geen kleding en warme huisjes waarin we ons leven op comfortabele wijze konden inrichten. Haar is voor veel dieren een cruciaal overlevingsmiddel. De vacht van een kat of een hond kan niet zomaar even verwijderd worden zonder verregaande consequenties. De vacht van een mens is echter redundant geworden. Een volle bos haar op je hoofd is prima, maar op vrijwel alle andere plekken is haar vaak ongewenst en onnodig. Sterker nog, teveel haar onder je oksels of in de schaamstreek kan zelf onhygiënisch zijn. Daarnaast ziet het er ook niet al te charmant uit. Beter is het dus om al dat haar gewoon te verwijderen. Probleem met de evolutie is echter dat deze zich niet zonder meer laat corrigeren. Dus waar je het haar weghaalt zal het snel weer terugkomen. Tenzij je graag wilt dat het terugkomt, dan opeens zal het haar niet meer terug groeien. Alle kale of kalende mannen zullen wel weten waar het over gaat in een dergelijke situatie. Hoe frustrerend zal het zijn dat je lichaam vol zit met ongewenst haar dat je altijd maar handmatig moet verwijderen, terwijl je hoofd haar verliest en er is niets wat je er tegen kunt doen. Hoe het ook zij, je kunt er voor kiezen om je ongewenste haar te verwijderen met een laser. Ontharen met een laser is veilig, niet extreem pijnlijk en het grote voordeel is natuurlijk dat het permanent is. Uiteindelijk zullen de haartjes wel weer terug groeien, maar dit duurt een zeer lange tijd als je kiest voor ontharen met een laser. Als je bijvoorbeeld gebruik maakt van wax om je haren te verwijderen, dan ben je vaak een hele dag in de weer om alle gebieden haarvrij te maken. Na die dag ben je blij, want al je haartjes zijn weg en je huid voelt lekker glad aan. Een paar weken later heb je alweer stoppels en zal je dus, wil je die gladheid terugbrengen, weer moeten gaan waxen. Met scheren kun je nog minder lang genieten van gladde benen, want als je scheert trek je de wortels niet uit de huid (wat je met waxen wel doet) en daarom zal je principe dagelijks moeten blijven scheren. Zou het niet fijn zijn als je in de lente je lichaam kunt ontharen met een laser, zodat je de rest van de lente en de zomer geen omkijken meer hebt naar ongewenst haar? Dit is echter geen toekomstmuziek, want ontharen met een laser kan tegenwoordig al heel gemakkelijk via bijvoorbeeld een professional als Madeleine Duval.

Ontharen met een laser doe je via laser-ontharingspraktijk.nl

Ontharen met een laser is echt de methode van de toekomst en het zal dan ook niet lang duren voordat waxen echt iets is van het verleden. Zoals gezegd is de evolutie een hardnekkig verschijnsel en scheren en waxen zorgt ervoor dat je haren snel weer terug groeien. Maar de mens is net zo hardnekkig, zo niet hardnekkiger, dan de evolutie en zit dan ook stil. Inmiddels hebben we dé methode uit gevonden om haren permanent te verwijderen via het ontharen met een laser. Madeleine Duval maakt gebruik van High Power LightSheer Diodelaser. Deze laser is huidvriendelijk en zeer effectief om de haren ook echt permanent te verwijderen. Gemiddeld heb je bij het ontharen met een laser ongeveer 3 tot 6 behandelingen nodig. Het aantal behandelingen is afhankelijk van het huidoppervlak. Zo heb je voor de benen of de rug natuurlijk meer behandelingen nodig dan voor de oksels. De behandelingen volgen elkaar niet op zonder een pauze. Als je dus 6 behandelingen nodig hebt dan kan het ongeveer een maand lang duren voordat je helemaal haarvrij bent. Daarbij moet wel gezegd worden dat je dan vervolgens ook echt voor een lange periode helemaal haarvrij bent. Dit geldt natuurlijk zowel voor de mannen als de vrouwen. Wellicht denk je als man dat het niet nodig is om te ontharen met een laser, maar ook een man gaat naar het strand en het overtollige haar is bij een man net zo overbodig als bij een vrouw. Ontharen met een laser is dus ook voor mannen een goed idee.

De voordelen van het ontharen met een laser via laser-ontharingspraktijk.nl

Het ontharen met een laser via de professionele zorg van Madeleine Duval heeft verschillende voordelen.

  1. Het ontharen met een laser is comfortabel, snel betaalbaar en je verwijdert de haren op een duurzame manier
  2. Het ontharen met een laser is goedgekeurd door de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharen
  3. Het ontharen met een laser is goedgekeurd door alle Nederlandse zorgverzekeraars
  4. Het ontharen met een laser is veilig en huidvriendelijk

Zo zie je maar dat het een goed idee is om te ontharen met een laser. Het is wellicht een beetje pijnlijk, maar het uittrekken van je haren met wax is ook niet het meest comfortabele op aarde en dat moet je elke 3 tot 4 weken herhalen, terwijl je met een laser behandeling na 3 tot 6 sessies voor minstens een jaar haarvrij bent. Neem daarom gerust eens een kijkje op de website voor meer informatie. Je kunt ook contact opnemen met Madeleine Duval voor een intake gesprek om er precies achter te komen hoe de behandeling in zijn werk gaat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn