Het boekhoudpakket van Offective is fantastisch

21 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ben je nog zoekende als het om je boekhouding gaat? Dan heb ik een goede tip. Ik heb hier namelijk ook zelf lang mee gezeten. Ik wilde het zelf gaan doen, om zo kosten te besparen. Ik ben ZZP’er, dus mijn boekhouding is niet heel erg ingewikkeld. Maar om het goed op te zetten en bij te houden, dat bleek toch een grotere klus dan ik aanvankelijk dacht. Daarom ben ik zo blij dat ik het boekhoudpakket van Offective heb ontdekt. Ik ben nog elke dag dankbaar dat ik hiermee kan werken. Het neemt me zo veel werk uit handen, dat is niet te geloven. Ik vond na verloop van tijd dat mijn boekhouding te veel tijd in beslag nam. Ik merkte dat ik mijn focus verloor en me niet meer goed op mijn eigen werk kon richten. Vandaar dat ik op zoek ging naar een andere oplossing. Dat me niet zo veel geld zou kosten als een boekhouder die al je taken uit handen neemt. Maar dat me wel goed zou kunnen ondersteunen met mijn boekhouding. En toen ik zocht naar deze tussenweg, bleek dat een boekhoudpakket de beste optie zou zijn voor mij.

Dankzij dit boekhoudpakket houd ik tijd over

Ik had eerder nog niet echt over een boekhoudpakket nagedacht, omdat ik niet goed wist wat de meerwaarde zou zijn. Maar dat weet ik nu heel goed. Eerder werkte ik in Excel om mijn administratie bij te houden. Maar ten eerste ben ik hier geen ster in en dan is het best ingewikkeld. Daarbij vond ik het ook heel foutgevoelig. Als ik maar even niet oplette liep alles in het honderd. En dat heeft me veel tijd gekost. Dat wilde ik in de toekomst voorkomen en toen ik op de site offective.nl terecht kwam, wist ik gelijk dat het iets voor mij zou zijn. Het bleek namelijk heel gebruiksvriendelijk te zijn en dat was voor mij een belangrijke vereiste. Het is echt waar, je kunt naar de site gaan om het eerst dertig dagen uit te proberen. Toen ik dat had gedaan, was ik helemaal overtuigd. Dit boekhoudpakket was echt iets voor mij.

Offective is een topbedrijf

Het boekhoudpakket heeft zo ontzettend veel te bieden, dat het voor ieder bedrijf en elke ondernemer van grote waarde kan zijn. Er zijn veel modules beschikbaar die je zelf kunt samenstellen, zodat het pakket overblijft dat helemaal past bij jou en je bedrijf. Denk hierbij aan zaken als:

  • Relatiebeheer
  • Administratie
  • Facturatie
  • Taakbeheer
  • Personeel

Het is zo fijn om dit zelf te kunnen bepalen, zo zit je niet met overbodige modules en heb je alles zelf in de hand. Zo is het eigenlijk een op maat gemaakt boekhoudpakket en dat werkt toch ontzettend fijn. Ik zou het je zeker aanraden om naar Offective te gaan, het bevalt me inmiddels al een tijdje ontzettend goed. Ik houd echt tijd over, ik kan alles veel makkelijker bijhouden. Het is zo belangrijk om overzicht te hebben, hierdoor heb ik ook minder stress. Ik houd van orde en het was hiervoor allemaal te chaotisch. Dit boekhoudpakket heeft bij mij gezorgd voor een heel duidelijk overzicht. Het is ook heel goed betaalbaar, dat is voor elke ondernemer toch prettig om te weten. Ik kan vrijwel alles zelf. En als ik het even niet weet, dan kan ik altijd contact opnemen met de helpdesk. Dat is ook zo fijn, dan is alles snel opgelost en kun je weer verder. Dit boekhoudpakket heeft zo veel voordelen dat het zonde zou zijn om hier geen gebruik van te maken…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn