Genieten van de natuur in Italie met één van de busreizen naar Italie

11 september 2016

Posted in Vakantie en Recreatie

Vakanties zijn er in vele soorten en maten. Dat betekent dat je altijd veel keuzes hebt voor een vakantie. Het betreft niet alleen de locatie hoewel het daar natuurlijk wel begint. Je moet immers eerst een keuze maken waar je naar toe wilt. Vervolgens kun je een keuze maken hoe je naar het land gaat en wat je er gaat doen. Overigens is deze volgorde niet altijd even handig. Soms wil je bijvoorbeeld een avontuurlijke vakantie in de bergen. Dan moet je natuurlijk wel naar een land met bergen gaan. Voor een zon, zee en strand vakantie is het belangrijk dat je een land bezoekt waar de zon volop schijnt en waar je aan het strand kunt liggen. Engeland is dan bijvoorbeeld een slechte keuze. Zo is direct duidelijk dat het maken van een keuze soms best complex kan zijn, want het doel van je vakantie hoeft niet altijd te rijmen met het land van je keuze. Los daarvan heb je nog eens verschillende mogelijkheden wat betreft transport en accommodatie. Je kunt immers met je eigen auto naar het land van je keuze toe rijden, maar je kunt ook met de bus, trein of het vliegtuig gaan. Deze keuzes hangen ook weer samen met het land van je keuze. Je kunt bijvoorbeeld naar Spanje rijden, maar dan ben je wel 2 volle dagen onderweg. Terwijl je met het vliegtuig binnen 2 uur op de plaats van bestemming bent. Maar als je niet met de auto gaat, dan moet je een auto huren en dat kan weer extra kosten met zich mee brengen. Soms is het daarom beter om gewoon met de bus te gaan of om een bus excursie te boeken. Dan kun je je gewoon overgeven aan de vakantie zonder dat je je druk hoeft te maken over transport. Dat mag de chauffeur allemaal doen terwijl jij lekker kunt genieten van de vakantie. Wat dat betreft zijn de busreizen in Italie dan ook ideaal.

De verschillende busreizen in Italie

Als je kiest voor busreizen in Italie dan zijn er verschillende opties.

  1. Een goede keuze wat betreft busreizen in Italie betreft de excursiereis naar het Lago Maggiore. Dit is een onontdekte locatie zonder veel toeristen waar je heerlijk kunt genieten van kleine dorpjes, mooie meren en schitterende uitzichten.
  2. Voor de avontuurlijk ingestelde vakantiegangers is er de optie van een een meer enerverende excursiereis naar Trentino en de Dolomieten,
  3. Een populaire bestemming wat betreft de busreizen in Italie is bloemen Riviera. Deze Italiaanse kustlijn is geliefd vanwege de schitterende natuur en de vele gezellige kustplaatsjes. Met een busreis kun je al dit moois ervaren.

Mocht je interesse hebben in één van deze busreizen in Italie, dan kun je de reis boeken via effeweg.nl. mocht je meer willen weten over de busreizen in Italie, dan kun je deze website bezoeken om te kijken wat de mogelijkheden zijn. De drie bovenstaande opties zijn natuurlijk niet de enige opties als je op zoek bent naar busreizen in Italie. Voor een compleet overzicht van alle mogelijke busreizen in Italie kun je daarom beter zelf even een bezoekje brengen aan de website.

Stedentrips met de bus

Als je naar een land als Italie gaat, dan zijn er veel steden waar je van kunt genieten. Door te kiezen voor één van de vele busreizen in Italie heb je de mogelijkheid om van meer dan één stad te genieten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een 8 daagse excursiereis naar Rome, Florence en Venetië. Je ziet dan alle drie de steden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn