Geef een feestje voor uw kind, koop leuke verkleedkleding

13 september 2016

Posted in Vrije tijd en Hobby

toys4kiddy - erkleedkledingWilt u graag voor uw kinderen een feestje geven? Bijvoorbeeld voor hun verjaardag of omdat het zomer is? Kiest u dan voor een verkleedpartij want daar zijn kinderen dol op. Op onze website kunt u goedkoop aan verkleedkleding komen. Wilt u het feestje geheim houden voor uw zoon of dochter? Bestel dan van te voren verkleedkleding zodat u hen nog meer kunt verrassen. Een ander idee is het hen zelf te laten uitzoeken. En dat kan eenvoudig via onze website. Want wij verkopen verkleedkleding met allerlei leuke opdruk, van alle helden en in diverse maten. Zoekt u verkleedkleding van een specifiek merk? Dan kunt u direct het merk naar keuze aanklikken en uw weg vervolgen. Misschien weet u niet wat u moet hebben en wilt u daarom het totale assortiment bekijken. De kans bestaat dat u dan door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom kunt u ook op andere manieren uw zoekgebied verkleinen. Zoek bijvoorbeeld op prijs of op verkleedkleding voor jongens of meisjes. Wij hebben een keur aan speelgoed dus niet alleen voor verkleedkleding bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben we poppen, houten treinen en treinbanen, buitenspeelgoed en knuffels.

Ook na het feestje zal de verkleedkleding veel worden gebruikt

Verkleedkleding is niet alleen leuk voor feestjes. Uw kinderen vermaken zich hier meerdere keren per week mee. Het is daarom leuk om hun zo nu en dan te verwennen met nieuwe verkleedkleding. Dan kunnen ze het eens afwisselen. Jongens spelen bijvoorbeeld graag cowboy en indiaantje. En u doet hen een plezier met kostuums waarmee ze zich kunnen uitdossen als hun favoriete superheld zoals Batman of Thor. Meisjes kleden zich graag als prinsesjes, diertjes of is uw dochter meer een chef-kok? Alles is mogelijk bij ons dus schroom niet langer maar bestel uw verkleedkleding vandaag nog. Hebt u moeite met online bestellingen maken? Geen nood, als de volgende stappen opvolgt dan kan het niet meer misgaan:

  • Gaat u allereerst naar onze website toe: toys4kiddy.nl.
  • Dan bekijkt u alle producten en kiest u uit wat u wilt bestellen.
  • Klik het aan en vul uw contact- en adresgegevens in.
  • Dan hoeft u enkel nog het bedrag over te maken en dat kan in zijn geheel digitaal en wel door gebruik te maken van iDEAL of PayPal. Als u liever met uw creditcard betaalt dan is dat ook geen enkel probleem.
  • Hebt u toch nog vragen? Dan mag u altijd even bellen met de klantenservice of stuur hen een e-mail.

Hebt u vragen over het online bestellen? Bel of email ons gerust

Misschien wilt u ons volgen via de sociale media. We zijn namelijk lid van Facebook en zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste producten en scherpe kortingen op onze toch al goedkope verkleedkleding. De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,95 en naar België €6,95. Komt uw bedrag uit boven de €50? Dan betaalt u helemaal niets extra’s. We laten het bezorgen door PostNL dus u mag er wel vanuit gaan dat uw bestelling met de grootste zorg wordt behandeld. Mocht er toch een mankement zijn of als u een verkeerde maat hebt ontvangen, dan kunt u het binnen 14 dagen kosteloos terugsturen. U krijgt dan of uw geld terug of een vervangend artikel van ons. Een verkleedpartijtje kan haast niet verkeerd gaan dankzij onze verkleedkleren. Uw kind zal ontzettend blij zijn met deze kleren. Een kind heeft en veel grotere fantasie en zal zich urenlang per dag vermaken met een politiepakje of een pakje van een ballerina.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn