Geniet van een mooi terras via de tuintegels 60×60 van Buitenbart

19 december 2020

Posted in Webwinkels en Webshops

In hoeverre je buiten van je eigen tuin kunt genieten, hangt heel erg af van hoe je die tuin inricht en welke materialen je daar voor gebruikt. Als je immers niets aan de tuin doet en alles door onkruid en dergelijke laat overwoekeren, dan kun je niet meer van je tuin genieten. Er is dan geen plek meer om ergens te zitten en je voelt je ook niet op je gemak in zo’n oerwoud van onkruid en wat al niet meer. Het is wat dat betreft dan ook goed om orde en structuur aan te brengen, zodat je ook echt in die tuin kunt leven. Dat betekent niet dat je alles vol moet gooien met beton, want natuur is niet alleen erg mooi, maar ook goed voor het mentale welzijn van de mens. We voelen ons thuis in de natuur, maar tegelijkertijd houden we ook van structuur. Beide elementen zijn prima te combineren door bijvoorbeeld bloemperkjes te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld een mooi strak gazon. Je kunt her en der, als je er ruimte voor hebt, prima een boom plaatsen zolang dit het ruimtelijke effect niet verstoord. Als je 100 hectare tot je beschikking hebt, dan valt 1 boom nauwelijks op. Je kunt dan een bos planten en toch ruimte overhouden voor een terras met tuintegels 60×60 van Buitenbart. Maar als je een klein tuintje hebt bij een doorzonwoning dat is ommuurd door de schuttingen van de beide buren, dan is 1 boom al teveel van het goede. Deze zal, wanneer deze groot en sterk is, de hele tuin voorzien van schaduw. Dat is fijn voor die paar dagen dat het 40 graden is in Nederland, maar voor de rest van de tijd wil je natuurlijk wel kunnen genieten van de zon. Mede ook omdat een boom voor het raam binnen ook zorgt voor duisternis. Tevens zullen de wortels onder de tuintegels 60×60 doorgroeien en ervoor zorgen dat de tegels omhoog komen. Dus voor een kleine tuin met tuintegels 60×60 is een grote boom niet handig. Maar je kunt het terras met de tuintegels 60×60 prima combineren met een klein gazon en gezellige bloemperkjes. Op deze manier houdt je het subtiel. Als je wat meer ruimte hebt kun je ook kiezen voor een groter terras met meer tuintegels 60×60 of eventueel twee terrassen. Je kunt dan naast het primaire terras met de gewone tuinmeubelen nog een extra terras creĆ«ren als loungeruimte. Deze kun je dan eventueel voorzien van een pergola, zodat je er ook kunt zitten als het te heet is in de blakende zon.

Geniet van een mooi terras via de tuintegels 60x60 van Buitenbart

Kijk snel op de buitenbart.nl voor de tuintegels 60×60

Als je een terras wilt aanleggen in je tuin en daar tuintegels 60×60 voor wilt gebruiken, dan kun je terecht op de website van buitenbart.nl. Hier vind je allerlei verschillende soorten artikelen voor bestrating zoals: 

  • Terrastegels
  • Sierbestrating
  • Klinkers

Al deze soorten en vele andere kun je via de site bekijken en eventueel ook direct bestellen. 

Bekijk het assortiment bij Buitenbart

Je kunt uiteraard ook de locatie van Buitenbart zelf bezoeken, zodat je alles in het echt kunt bekijken en zodat je dus ook meteen vragen kunt stellen over de verschillende artikelen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn