Een sloopauto verkopen in Den Bosch is zo geregeld

15 december 2020

Posted in Auto's en Motoren

Het bezitten van een sloopauto is in de regel niet iets om trots op te zijn. Het bezit van een sloopauto is ook iets dat je overkomt en niet iets waar je voor kiest. In vrijwel alle gevallen is een sloopauto eerst een gewone auto waar je prima in kunt rijden en die als zodanig dus ook gewoon door de APK keuring heen komt. Door een ongeval verandert je goed functionerende auto helaas in een sloopauto. Dat betekent dat de auto dusdanig is beschadigd, dat reparatie niet meer rendabel is. De auto wordt dan total loss verklaard en vervolgens heb je dus een sloopauto in je bezit. Maar aangezien je daar niet meer mee kan en mag rijden, heb je hier niets aan als je geen automonteur bent of een eigenaar van een sloperij. Je wilt deze sloopauto dan ook het liefst zo snel mogelijk kwijtraken. Gelukkig kun je op een zeer gemakkelijke wijze je sloopauto verkopen in Den Bosch. Je kunt namelijk contact opnemen met de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Zij kunnen je sloopauto ophalen, zodat jij verlost bent van dat blok aan je been. Aangezien de ophaaldienst bij je langskomt en de sloopauto ophaalt, zou je denken dat het gaat om een service waar je voor moet betalen. Jij kan immers niets met je auto en voor jouw is de total loss verklaarde wagen dus echt een blok aan je been. Je bent dan ook allang blij dat er iemand langskomt die de wagen meeneemt, zodat jij er in ieder geval vanaf bent. Anders moet je immers zelf iets van vervoer regelen, zodat je de wagen zelf naar een sloperij kunt brengen. Het is dan ook niet zo gek dat je verwacht dat je voor een dergelijk ophaalservice moet betalen. Niets is echter minder waar, want je krijgt netjes in contanten uitbetaald als je je sloopauto gaat verkopen in Den Bosch via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Dat betekent dat jij je auto kwijt bent, dat je deze niet zelf ergens naar toe hoeft te brengen en dat je nog een geldbedrag rijker bent ook! Het is niet zo dat je duizenden euro’s ontvangt voor een total loss verklaarde auto, maar het is wel mooi dat je van een service gebruik kunt maken om je sloopauto te verkopen in Den Bosch en dat je voor het verwijderen van je auto betaald krijgt. Als je in het bezit komt van een sloopauto, dan is dat al erg genoeg en dus is het fijn dat je toch gemakkelijk je sloopauto kunt verkopen in Den Bosch. 

Een sloopauto verkopen in Den Bosch is zo geregeld

Je sloopauto verkopen in Den Bosch regel je met 1 telefoontje

Als je je sloopauto wilt verkopen in Den Bosch, dan kun je dat via 1 telefoontje regelen. Op de site van sloopautoverkopen.com vind je het telefoonnummer van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Je kunt direct contact opnemen en je sloopauto aanbieden voor de verkoop. Op basis van alle informatie over de auto zoals merk, model, bouwjaar, schade, et cetera, zal er een bod uitgebracht worden. 

Enkele voordelen van de ophaaldienst

Als je ervoor kiest om je sloopauto te verkopen in Den Bosch via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst, dan profiteer je ook van de nodige voordelen zoals: 

  • Direct uitbetaald in contanten
  • Ontvangt vrijwaringsbewijs
  • Flexibele ophaalhuren (ook in het weekend)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn