Geen last meer van ongewenste haargroei na een Ipl behandeling in Venlo 

10 december 2018

Posted in Mens en Gezondheid

Heb jij ook zo’n last van ongewenste haargroei? Moet je ook zo vaak je benen scheren om maar van die vervelende haartjes af te komen? Ik wel en daarom heb ik een Ipl behandeling in Venlo laten doen. Deze behandeling heeft mij effectief van mijn ongewenste haargroei af geholpen. Nu hoef ik niet meer dagelijks te scheren. Dit bespaart mij niet alleen heel veel tijd, maar ook nog eens heel veel geld. Ik hoef dit nu niet meer uit te geven aan zoveel scheermesjes, scheerschuim en verzorgende lotions. Ik en mijn portemonnee zijn dan ook ontzettend blij dat ik een Ipl behandeling in Venlo heb laten doen. 

Laat een Ipl behandeling in Venlo doen bij Pur Beauty 

Sinds mijn puberteit heb ik dus al last van ongewenste haargroei. Haar op mijn benen, mijn armen, mijn gezicht en mijn buik en bikinilijn groeit ontzettend snel en het zijn daarbij ook nog eens donkere en dikke haren die ontzettend goed zichtbaar zijn. Om die reden heb ik een Ipl behandeling in Venlo bij Pur Beauty gedaan. Een Ipl behandeling is een speciale behandeling met lichtflitsen die ervoor zorgt dat lichaamsbeharing permanent verwijderd wordt. Zo’n behandeling is erg effectief voor mensen die last hebben van ongewenste of overmatige haargroei. Wanneer je last hebt van ongewenste haargroei, kun je er natuurlijk voor kiezen om je haren weg te scheren of te harsen. Dit helpt natuurlijk wel, maar geeft geen blijvend resultaat. Daarnaast is dit ook nog eens slecht voor je huid en kost het je erg veel geld. Elke keer nieuwe scheermesjes of strips kopen is helaas niet goedkoop. In dat geval biedt een Ipl behandeling uitkomst. Een Ipl behandeling heeft namelijk meerdere voordelen: 

  • Ongewenste haartjes worden definitief verwijderd 
  • De behandeling is pijnloos 
  • Ipl is toe te passen op alle delen van het lichaam 
  • Een behandeling is snel klaar 

Er zijn dus, naast het feit dat je er geld mee bespaart en het beter voor je huid is, genoeg redenen om voor een Ipl behandeling te kiezen. Zelf had ik er niet eerder aan gedacht om een Ipl behandeling te doen. Toevallig had ik een vriendin die een tijdje terug een Ipl behandeling in Venlo bij Pur Beauty had laten doen. Ze vertelde mij dat zo’n behandeling niet lang duurde en geheel pijnloos was. Ze gaf aan dat ze niet meer hoefde te scheren en dus ook geen vervelende stoppels op haar benen en rond haar bikinilijn meer had. Nadat ze mij dat verteld had, was ik er ook van overtuigd. Ik wilde ook een Ipl behandeling in Venlo bij Pur Beauty laten doen. Ik ben de keer daarop met mijn vriendin mee gegaan toen zij voor een vervolgbehandeling naar de salon ging. Ik was aanvankelijk wel een beetje nerveus, omdat ik nog nooit een Ipl behandeling had gedaan. Gelukkig was mijn vriendin erbij en was de schoonheidsspecialiste bij Pur Beauty erg vriendelijk. De behandeling duurde maar tien minuten en was inderdaad geheel pijnloos. Ik moet nog een aantal keren terug voor vervolgbehandelingen, maar ik ben u al blij met het resultaat. 

Geen ongewenste haargroei meer 

Heb jij ook last van ongewenste haargroei en wil je daar voorgoed vanaf? Doe dan een Ipl behandeling in Venlo bij Pur Beauty. Zo’n behandeling duurt niet lang, is geheel pijnloos en zorgt voor een blijvend resultaat. Kijk voor meer informatie op purbeauty.nl. Je kunt echter meer dan alleen een Ipl behandeling in Venlo bij Pur Beauty doen. Zij bieden namelijk nog veel meer behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, huidverjonging en harsen aan.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn