Duitse ondernemers in Nederland kunnen wel wat hulp gebruiken

2 september 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Voor Duitse ondernemers in Nederland is het niet bepaald eenvoudig om er een zaak van de grond te krijgen. Want Duitse ondernemers in Nederland krijgen net als Nederlandse bedrijven te maken met vele wetten, regels en vereisten. Voldoen ze er niet aan dan kan dit zelfs betekenen dat het bedrijf niet kan worden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Gedoe met de Belastingdienst is daarnaast ook geen pretje en dient dan ook te allen tijde voorkomen te worden. En dat is waar wij om de hoek kijken want bij ons advocatenkantoor Voorvaart Advocaten werken diverse advocaten die kennis hebben van deze zaken. Wij zijn gespecialiseerd in Duitse ondernemers in Nederland die hier willen beginnen, willen uitbreiden of andere zakelijke aangelegenheden juridische gezien in goede banen willen leiden. Dat is werk dat u wilt uitbesteden maar waar u tevens toezicht op wilt houden. Wij van rechtsanwalt-nederland.nl zijn een advocatenkantoor dat zich aldus geheel heeft toegelegd op Duitse ondernemers in Nederland die met dergelijke vraagstukken zitten en simpelweg geen kant meer op kunnen. Want is uw Nederlands goed genoeg om de stukken door te nemen? Begrijpt u het lastige juridische jargon? En kent u de hulpmiddelen die u moet aangrijpen om zaken gedaan te krijgen? Vaak is het antwoord hierop ontkennend. Herkent u zich in deze problematiek? Dan hebben we voor u als Duitse ondernemers in Nederland het antwoord in petto. Schroom daarom niet langer en bezoek onze site. Uiteraard kunt u kosteloos en geheel vrijblijvend met ons in contact komen, we plannen u graag in voor een afspraak zodat we uw zaak tot op de bodem kunnen uitzoeken.

Voor Duitse ondernemers in Nederland bieden we actuele kennis aan zodat ze zaken kunnen doen op Nederlandse bodem

We kunnen voor Duitse ondernemers in Nederland nieuwe contracten opstellen met de overheid en andere bedrijven. Wilt u kopen of verkopen, wilt u bouwen of afbreken? Bij elk besluit komt weer heel wat papierwerk kijken. Kiest u voor ons kantoor dan wijzen we een vaste advocaat aan die voor u klaarstaat en al deze zaken direct en naar gehele voldoening verwerkt. Belangrijke beslissingen worden altijd samen met de Duitse ondernemers in Nederland gemaakt want transparantie is één van onze sterkste punten. In het kort komt het hier op neer:

  • Betaalbare hulp,
  • Resultaatgerichte juridische dienstverlening,
  • En dat allemaal op uitzonderlijk hoog niveau.

Voor Duitse ondernemers in Nederland betekent dit simpelweg dat ze zich kunnen focussen op andere belangrijke factoren. Denk aan het zoeken van bouwbedrijven, leveranciers, producenten, werknemers maar ook het onderhouden van klantenrelaties. Als u over de grens begint is marketing ook een issue, leg daar dan ook wat meer de focus op en laat het juridische gedeelte maar aan Mr. H. Lenaerts over!

Onze advocaten staan voor u klaar, dus klim vandaag nog in de pen!

Uiteraard werken wij niet alleen maar voor Duitse ondernemers in Nederland, we gaan ook andersom te werk en dat betekent dat wij Nederlandse ondernemers helpen die een project en/of bedrijf willen opzetten bij onze oosterburen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Neem in dat geval na het lezen van deze tekst even contact op. U kunt ons bellen tijdens kantooruren en daarnaast altijd mailen of het ingevulde formulier doorsturen. U vindt het kantoor in Breda dus mocht u eens in de buurt zijn dan kunt u altijd even langskomen want we maken graag de tijd voor u vrij. Toch willen we met klem benadrukken dat het wel zo verstandig is om van te voren even een afspraak te maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn