Doe jezelf een plezier en maak gebruik van een boekhouder in Amstelveen

3 september 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als je een bedrijf hebt of net met een eigen onderneming bent gestart, dan merk je al snel hoe vervelend het is om constant die boekhouding bij te moeten werken. Het is dan ook een taak die nooit eindigt en voor veel mensen is het een vervelende taak. De hersenen van de meeste mensen zijn niet gemaakt (geëvolueerd) om met cijfertjes te werken. Wij hebben ooit als mensheid het gebruik van cijfers uitgevonden, zodat we makkelijker bepaalde zaken konden onthouden en opschrijven. Tegenwoordig wordt alles in de wereld van computers gecodeerd met eentjes en nulletjes. Maar mensen zijn er niet voor uitgerust. Cijfers zijn als het war een soort van onmenselijke taak waarbij je op een andere manier moet leren denken. Mensen denken in beelden en in woorden. Om in cijfers te gaan denken moet je de hele structuur van wat je gewend bent aanpassen. Wiskundigen hebben dat gedaan en ook boekhouders hebben tot op zekere hoogte een nieuwe manier van denken aangeleerd waarbij de werkelijkheid in cijfers kan worden aangeduid. In de film ‘The Matrix’ wordt dit mooi uitgebeeld wanneer iemand naar een scherm met alleen maar cijfers zit te kijken en claimt dat hij een hele wereld ziet met mensen en gebouwen en wat al niet meer. Maar zoals gezegd vergt een dergelijke blik training en een nieuwe manier van denken. Daar heb jij uiteraard geen tijd voor en dus kun je beter een boekhouder in Amstelveen inschakelen. Met een boekhouder in Amstelveen aan je zijde kun jij gewoon blijven ondernemen en doen waar je goed in bent en de boekhouder in Amstelveen kan voor jou de cijfers duiden en je adviseren wat je het beste kunt doen op basis van die cijfers. Voor jou zijn het vaak enkel betekenisloze cijfers. Je kunt wel redelijk het verschil ontdekken tussen winst en verlies en je begrijpt ook wat het is om in de rode cijfers terecht te komen, maar een boekhouder in Amstelveen kan dergelijke cijfers echt tot leven brengen. Als je 1000 euro winst hebt gemaakt in een maand tijd, dan weet jij alleen maar dat het om een bedrag van 1000 euro gaat. Een boekouder in Amstelveen kan meteen de kosten en uitgaven daar tegenover zetten, hij/zij kan op basis van al die cijfers ook een prognose opstellen voor de volgende maand of het volgende kwartaal. Een boekhouder in Amstelveen kan losse bedragen in een grotere betekenisvolle context plaatsen. Maar de belangrijkste taak van een boekhouder in Amstelveen is natuurlijk het feit dat hij/zij jouw administratie op orde kan houden. Daardoor loop je nooit achter de feiten aan en weet je te allen tijden precies hoe je bedrijf er financieel gezien voor staat.

Een boekhouder in Amstelveen vind je via administratie-amstelveen.nl

Via de bovenstaande website kun je in contact komen met het administratiekantoor van Frank Hendriks. Bij Frank Hendriks administratiekantoor in Amstelveen kun je terecht als je hulp nodig hebt met jouw administratie. Of je nu de gehele boekhouding uit handen wilt geven aan deze boekhouder in Amstelveen of slechts een deel ervan, het behoort beide tot de mogelijkheden. Je kunt dan ook in ieder geval bij Frank Hendriks terecht voor de volgende diensten:

  • Het samenstellen van een ondernemingsplan
  • Financiële administratie
  • Fiscale dienstverlening
  • Salaris administratie
  • Het geven van advies

Meer weten? Kom dan eens langs op administratie-amstelveen.nl

Mocht je nog vragen hebben voor je een boekhouder in Amstelveen inschakelt, dan kun je eerst altijd even op de site kijken en daarnaast kun je uiteraard ook gewoon even contact opnemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn