De Xerox Versalink gaat met de tijd mee

25 april 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een printer is een apparaat dat inmiddels alweer enige tijd mee gaat. En natuurlijk kunt u er ook met dit apparaat op vertrouwen dat het met de tijd mee gaat. Waar het tot een aantal jaar geleden misschien nog onvoorstelbaar leek om te printen vanaf uw mobiele telefoon, behoort dat inmiddels zeker tot de mogelijkheden.

  • Voor kleine tot middelgrote werkgroepen
  • Innovatieve functionaliteit
  • Verscheidenen apparaten

Op de website Beat-it.nl bieden ze u verschillende versies van de Xerox Versalink aan. Deze printer komt met allerlei mogelijkheden en is vooruitstrevend met de innovatieve functionaliteit. Zo is het onder andere mogelijk om te printen vanaf apparaten zoals uw mobiele telefoon, uw tablet maar natuurlijk ook een standaard computer. Afhankelijk van de Xerox Versalink die u kiest kunt u er ook andere dingen mee doen. Zo is het dan niet alleen mogelijk om te printen, maar ook om documenten in te scannen en zelfs om ze te kopiëren. Afhankelijk van wat voor soort bedrijf u heeft, kan dit wel of niet goed van pas komen. Het is dan ook aan u om te bepalen welke printer het beste bij u, uw medewerkers en de werkzaamheden die jullie uitvoeren past. Op de website Beat-it.nl kunt u de nodige informatie lezen over de Xerox Versalink en de verschillende soorten printers die zij produceren. Aan de hand hiervan kunt u bepalen wat wel en niet zal werken voor u en uw bedrijf en wat dus de juiste keuze zal zijn op dit gebied.

Meer uit de multifunctionele Xerox Versalink halen

Een goede printer is natuurlijk onmisbaar op de werkvloer. Maar ook zijn er vaak andere apparaten die u goed kunt gebruiken. En tenzij u een zee aan ruimte heeft, kan het toch wel erg handig zijn als u meerdere apparaten die u gebruikt in een apparaat heeft zitten. En dat is precies een van de voordelen die de multifunctionele Xerox Versalink u te bieden heeft. Wanneer u voor deze printer kiest, hoeft u niet ook nog eens ruimte te maken voor een scanner en een kopieerapparaat. Dit kan al snel een heleboel ruimte schelen en die kunt u dan weer ergens anders aan besteden. Ook als u denkt aan de kosten die u hierin investeert, is het een stuk voordeliger om voor de multifunctionele Xerox Versalink te kiezen, dan om voor drie losse apparaten te gaan. Wist u dat u daarnaast de keuze heeft uit een zwart wit of een kleuren Xerox Versalink? Als u denkt geen gebruik te maken van het kleurenpanel in de kleuren printer, dan kan het verstandig zijn om gewoon voor de zwart wit printer te gaan. De printsnelheid is namelijk aanzienlijk hoger dan voor de kleuren printer. Op de werkvloer is tijd geld en als een printer dus sneller werkt dan kan dit dus veel voordeel opleveren. Uiteraard is de kleuren printer nog steeds aanzienlijk snel. Als u dus wel de kleuren inkt nodig heeft, dan heeft u hierin ook een goed apparaat dat op de juiste manier voor u zal werken.

Gebruik uw mobiel om te printen

De tijden op de werkvloer zijn veranderd. Waar vroeger iedereen zijn eigen computer had, is dat nu soms helemaal niet meer het geval. Medewerkers hebben bijvoorbeeld een eigen laptop die ze voor hun werkzaamheden gebruiken en ook wordt er veel vanaf de mobiele telefoon gedaan. Het kan dan wel zo prettig zijn dat u de documenten die u hierop bewerkt niet eerst op een ander apparaat hoeft over te zetten. Daarom kunt u met de Xerox Versalink ook documenten printen vanaf mobiele apparaten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn