Containers

22 april 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

KTK is een bedrijf waarbij u terecht kan voor het laten produceren, het kopen of verkopen van containers. En dan containers in alle soorten en maten. Ze hebben al 25 jaar ervaring opgedaan in deze sector en werken samen met erkende bedrijven en overheidsinstanties. Dit maakt KTK tot een betrouwbare partner als het gaat om containers. KTK heeft innovatie, ontwikkeling en het meedenken met de klant hoog in het vaandel staan. Dat is ook reden waarom ze al jaren voor deze gerenommeerde bedrijven kunnen blijven werken. Ze bieden elke keer de juiste producten aan met de nieuwste componenten. Daarnaast denken ze echt met je mee. Ze kennen de gehele sector en leveren een volledig pakket aan producten aan. Dit is ideaal voor je als bedrijf zijnde omdat je maar een aanspreekpunt nodig hebt. Dit is tegenwoordig vrij uniek, aangezien alle bedrijven zo gesystematiseerd zijn en gespecialiseerd waardoor je voor elk ander onderwerp een ander contactpersoon ontvangt. Zo werkt het niet bij KTK. Het advies dat KTK kan leveren kan variëren van het soort producten of beter gezegd het soort containers dat u aan zou moeten schaffen tot aan het meedenken over een ontwerp van een milieustraat of van een opslagruimte voor containers. Op deze manier hoef je je als ondernemer dus geen zorgen te maken. Met KTK neem je als het ware een extra partner in de hand. Die hetzelfde doel heeft als jij. En dat is namelijk kwaliteit bieden en pragmatisch mee denken. Dit betekent dat ze voor alle vraagstukken een oplossing zullen zoeken. Of je nu een transportbedrijf, een afvalinzamelbedrijf of een eindgebruiker bent, KTK denkt met je mee. Ze analyseren de situatie en bekijken wat ze voorradig hebben. Een aantal kenmerken staan hoog in het vaandel bij KTK en dat is innovatie, ontwikkeling en op maat gemaakte oplossingen bieden. Dat is waar KTK al ruim 25 jaar op draait in de sector van containers.

Containers van KTK

Mocht je overwegen om containers aan te schaffen, dan raad ik je aan om even een kijkje te nemen op de website. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Voor elke vraag ligt er een antwoord klaar bij KTK. Ze zijn namelijk een vooruitstrevende organisatie waar een ‘nee’ niet tot het vocabulaire behoort. Het is gegarandeerd dat indien je in zee gaat met KTK je een antwoord ontvangt. Ze beschikken over een groot aantal vakmensen die weten waar ze het over hebben. Dat betekent dat een pasklare oplossing voor jouw situatie bedacht zal worden. Je hebt de mogelijkheid bijvoorbeeld om je gegevens achter te laten op de website. Dit is vrij uniek. Normaliter ben jij degene die contact zoekt met het bedrijf. In dit geval gebeurt dat ook, maar zij bellen je terug. Op deze manier wordt voorkomen dat je een lange tijd in wachtrij staat als je ze probeert te bellen. Tegenwoordig weet je het namelijk niet met de wachttijden. Die kunnen zo af en toe uit de hand lopen. Mocht je specifiek op zoek zijn naar containers, KTK beschikt over een groot assortiment. Om daar een idee van te krijgen zie onderstaande opsomming:

  • Containers
  • Python containers
  • ZLC
  • Stationaire persinstallaties

Nu zegt ZLC je misschien niet direct iets, maar dit is een soort container dat geschikt is voor een inzamelvoertuig met zijlader met een schroefpers principe. Dit is een zeer specifiek product. Mocht u meer willen weten kijk even op: www.ktk.nl.

Contact

KTK is gesitueerd in Almelo op het bedrijvenpark Twente 328. Je kunt ook altijd even telefonisch contact opnemen indien je niet terug gebeld wilt worden: 0546 575400.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn