Biofysische geneeskunde

27 augustus 2018

Posted in Mens en Gezondheid

Biofysische geneeskundeWat is biofysische geneeskunde? De standaard geneeskunde is tamelijk praktisch ingericht, maar niet op een manier die tot een duurzame genezing van de patiĆ«nt leidt. Het gaat vaak om symptoombestrijding. Iemand heeft last van hoofdpijn. Vervolgens worden er pijnstillers voorgeschreven. Dat zijn natuurlijk manieren om tijdelijk, of voor een paar uur van je klachten af te komen, maar op de lange termijn zet het weinig zode aan de dijk. Biofysische geneeskunde is geneeskunde die kijkt naar het menselijk lichaam als geheel en die het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam inzet om het genezingsproces op gang te brengen. Biofysische geneeskunde is er voor iedereen die dan ook duurzaam van zijn of haar klachten af wil komen. Maar hoe pak je dat precies aan? Hoe kun je er voor zorgen dat je geen klachten ontwikkeld. Ons lichaam is een gecompliceerd instrument waarin allerlei processen spelen die allemaal met elkaar samenwerken. Dat prachtige geheel moet in balans zijn om voor een goed functioneren te zorgen. Wat we zien is dat erg veel mensen fysieke klachten hebben waarvan ze niet precies weten waar die nu eigenlijk vandaan komen. Dat is heel vervelend want pijn hebben waarvan je niet weet waar hij vandaan komt, is ongrijpbaar. Daar wil je natuurlijk wel degelijk iets aan doen. Maar hoe? Biofysische geneeskunde is een manier om voor een duurzame oplossing te zorgen en duurzame genezing omdat het een beroep doet op het herstellend vermogen van jouw lichaam. Veel mensen onderschatten namelijk hoe krachtig het lichaam is en hoe gewillig en bereid het is om weer beter te functioneren. Biofysische geneeskunde kan daar bij helpen. Het is de beste manier om er voor te zorgen dat je weer helemaal optimaal gaat functioneren. Ga naar de site van praktijktruecolors om contact te maken met een van de medewerkers en dan kun je kiezen voor een behandeling die er op is gericht jou op een natuurlijke manier van je klachten af te helpen. Heb je last van: 

  • Moeheid, kun je niet goed slapen?
  • Wil je heel erg graag stoppen met roken?
  • Lusteloosheid; ben je niet gelukkig? 

Biofysische geneeskunde inzetten om je weer goed te voelen

Je kunt biofysische geneeskunde dus inzetten om je weer helemaal goed te voelen. Maar hoe gaat dat dan precies in zijn werk? Bioresonantie is een behandeling die je bij True Colors kunt ondergaan. De behandeling duur ruim een half uur en speelt in op de trillingen in het lichaam zodat deze zichzelf beter kunnen gaan herstellen. Je kunt biofysische geneeskunde in het leven roepen om voor diverse klachten die we zo even al noemden. Dan moet je denken aan moeheid, pijn en geestelijke klachten.

Moe en lusteloos

Ben je vaak moe maar ook lusteloos? Heb je het gevoel dat je veel meer uit het leven kunt halen dan je op het moment doet? Dat is ontzettend zonde en iets waar je zeker wat aan moet doen. Veel mensen lopen rond met vage klachten waar ze na verloop van tijd aan gewend raken. Ze beginnen te denken dat het normaal is om je slecht te voelen en nemen genoegen met halve energie. Maar dat is heel erg zonde, want bij moeheid en lusteloosheid is er vaak sprake van blokkades in het lichaam en een gebrek aan balans van de natuurlijke processen. Het is daarom zaak dat je er voor zorgt dat je aan de slag gaat met de juiste therapie zoals bioresonantie. Mocht je ook graag meer willen weten over de mogelijkheden? Neem dan eens contact op met True Colors. Dan leer je snel wat de mogelijkheden zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn