Zoekt u naar nieuwbouw advies? Klim dan in de pen

24 juli 2018

Posted in Ondernemers en Particulieren

Bent u op zoek naar nieuwbouw advies bij de aanbouw van bijvoorbeeld een garage, een extra verdieping of andere uitbouw in en rondom uw huis? Dan is het verstandig om voor nieuwbouw advies een professional te vragen. En dat is waar wij om de hoek kijken want bij bouwenentimmeren uit Bergeijk, Noord-Brabant kunt u nieuwbouw advies krijgen waar u echt iets mee kunt. Sterker nog, het zal u niets verbazen dat dit aannemersbedrijf maar wat graag komt helpen en zelfs in zijn geheel uw project uit handen kan nemen. Mocht u een ware doe-het-zelver zijn en bijvoorbeeld samen met wat vrienden of familieleden willen klussen aan huis dan komen we u enkel van nieuwbouw advies voorzien. Maar bij grote projecten die vragen om technisch hoogstaande oplossingen kan het zeker geen kwaad om het timmer- en bouwwerk aan ons uit te besteden. Daarom kunt u op de website diverse categorieën vinden waarbinnen we diverse projecten hebben onderverdeeld. Al deze projecten hebben we in het verleden meerdere malen opgeleverd. Dus ongeacht de originaliteit van uw type bouwwerk of materiaal mag u er wel vanuit gaan dat u naast nieuwbouw advies ook de gehele bouw aan ons bouwbedrijf kunt uitbesteden. U zult daarbij hopelijk wel begrijpen dat we ons vooral richten op Noord-Brabant. Maar mocht u ons in Zuid-Holland, Zeeland, Limburg, Utrecht of Gelderland willen inschakelen dan mag u ook zeker op onze steun rekenen.

Naast nieuwbouw advies kunnen we het project ook van u overnemen

U kunt op onze site om nieuwbouw advies vragen en wel door een e-mail te sturen. We zetten altijd alles op alles om zo spoedig mogelijk een uitgebreid plan van aanpak te sturen. Is dat niet mogelijk op basis van de informatie die u ons hebt toegestuurd? Dan maken we snel een afspraak zodat we het met u in persoon kunnen doornemen en zodat we ook direct diverse meetwerk kunnen uitvoeren. Dankzij dit nieuwbouw advies kunt u snel het bouwmateriaal vergaren en aan de slag gaan met bijvoorbeeld de bouw van:

  • Een nieuwe fundering of betonvloer
  • Metselwerk of de plaatsing van nieuwe kozijnen in uw huis,
  • Een verdiepingslaag bouwen op een houten balklaag,
  • Aanbrengen van een complete dakconstructie inclusief dakpannen. Gaat het om een horizontaal dak? Mogen we dan de aandacht richten op epdm als uitstekend isolatiemateriaal en dakbedekking?
  • En u mag bij de nieuwbouw advies ook rekenen op onze kunde op het gebied van de fabricage en de plaatsing van toegangspoorten en andere type poorten.

U leest het, wij zijn in ieder geval van alle markten thuis. Ga ook vooral de diverse foto’s op de site eens bekijken en zoek ons op Facebook op. Daar houden we u namelijk graag op de hoogte van onze laatste projecten. Bent u nu geheel overtuigd? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Bijna niets is onmogelijk dus daag ons vandaag nog uit

Voor zowel een goed verloop van uw werkzaamheden als een offerte op maat zodat u al dat werk zelf niet hoeft te doen kunt u op ons rekenen. Als erkend leerbedrijf komen er door de jaren heen heel wat stagiaires tijdelijk bij ons in dienst om het vak te leren. En ook al zoekt u niet naar nieuwbouw advies, er is vast en zeker wel een specialiteit waar u iets meer van wilt weten. Want we bieden een keur aan timmer- en bouwwerkzaamheden aan. Laat een nieuwe dakkapel bouwen of kies er zelfs voor om een geheel nieuwe verdieping bovenop uw huis te laten bouwen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn