Zoekt u mooie campings met een zwembad in Nederland?

4 augustus 2019

Posted in Vakantie en Recreatie

Wij hebben vorig jaar besloten dat wij niet meer met de caravan naar Frankrijk gaan rijden om daar vakantie te vieren. Wij vinden het namelijk een heel gedoe om met onze kinderen zo lang in de auto te moeten zitten en bovendien is het weer in Nederland de afgelopen jaren sterk veranderd waardoor wij ook in eigen lang kunnen genieten van de warmte. Wij hebben daarom gekeken of wij ergens mooie campings met een zwembad in Nederland konden vinden. Wij merken namelijk dat de kinderen het heel fijn vinden om lekker te kunnen zwemmen en zolang zij in het zwembad liggen, kunnen wij lekker een boek lezen. Wij hebben daarom gekeken waar wij mooie campings met een zwembad in Nederland konden vinden. Wij wilden graag campings met een zwembad in Nederland vinden omdat wij op deze manier zeker konden zijn dat de kinderen zich goed zouden vermaken. Het maakt ons dan ook niet heel veel uit of het weer echt mooi is of niet, als wij naar campings met een zwembad in Nederland gaan, dan weten wij zeker dat wij geen omkijken naar onze kinderen hebben. Wij hebben daarom even op het internet gekeken naar mogelijkheden om campings met een zwembad in Nederland te vinden en wij hebben toen gezien dat het niet eenvoudig is om een overzicht te vinden van de campings met een zwembad in Nederland te vinden. Uiteraard kun je heel veel campings met een zwembad in Nederland vinden, maar deze zie je altijd individueel aangeprezen worden. Wij wilden graag een site vinden waar wij campings met een zwembad in Nederland konden vinden zonder dat wij allerlei sites hoefden te bekijken. Wij waren daarom ook blij dat wij op de site van kgc terecht wisten te komen. Deze site is ideaal wanneer je campings in Nederland met een zwembad zoekt. Het is namelijk zo dat deze site een wereld aan handige informatie geeft en het was voor ons dan ook een genot om op deze site te kijken. Wij konden hier heel veel mogelijkheden vinden en het was voor ons nog best lastig om hier de mooiste campings met een zwembad in Nederland te selecteren omdat ze namelijk allemaal heel erg mooi waren. 

Hier vonden wij een lijst met campings met een zwembad in Nederland 

Wanneer u ook op zoek bent naar mooie campings met een zwembad in Nederland, dan raad ik u aan om even naar de site van kgc.nl te gaan kijken. Hier kunt u namelijk heel veel mogelijkheden vinden. Wij hebben uiteindelijk een heel mooie camping gevonden waar wij een heel mooie vakantie hebben beleefd. Wij zaten net met die hittegolf op de camping en dus hebben wij optimaal gebruik gemaakt van het zwembad. 

Wij hebben een prachtige vakantie gehad

Wij hebben genoten van onze vakantie en wij zijn blij dat wij dit keer in eigen land zijn gebleven. Het is namelijk zo dat:

  • Wij niet lang hoefden te rijden naar onze camping
  • Wij op een heel mooie camping konden verblijven
  • Onze kinderen genoten hebben van het zwembad 

Mocht u ook willen gaan kamperen, kijk dan even op kgc.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn