Zoekt u een slotenmaker in Leiden?

21 januari 2017

Posted in Woning en Tuin

Bent u buitengesloten maar hebt u nog wel uw telefoon? Ga dan snel naar jv-slotenservice.nl en bel deze slotenmaker in Leiden direct even op. Onze slotenmaker uit Leiden staat dag en nacht voor u klaar als u problemen hebt met uw slot. Als u zichzelf hebt buitengesloten is het al helemaal verstandig om snel een gerenommeerd slotenmaker naar Leiden te halen die dit probleem direct kan verhelpen zonder het slot op de deur kapot te maken. Onze slotenmaker uit Leiden kan u onder andere helpen bij:

  • Het voorkomen van inbraken door slimme sloten te installeren,
  • Om afgebroken sleutels uit het slot te verwijderen,
  • Om u te helpen als u uit uw huis of auto bent uitgesloten,
  • En natuurlijk om sloten in zijn geheel te repareren of te vervangen.

De slotenmaker uit Leiden staat aldus 24 uur per dag voor u klaar. Bent u een student en komt u na een feestje laat thuis maar blijkt dat u uw sleutels bent verloren? Krijgt u uw huisgenoten met geen mogelijkheid wakker of zijn ook zij niet thuis? Kunt u hen niet bereiken en kunt u niet tijdelijk bij vrienden slapen? Dan zit er maar één ding op en dat is natuurlijk contact opnemen met de slotenmaker in Leiden. Wellicht is het een goed idee om daarom preventief het telefoonnummer van JV-slotenservice op te slaan in uw smartphone.

Onze slotenmaker zal Leiden snel bereiken

Ons hoofdkantoor is in Rhoon maar we hebben op dit moment 8 vestigingen in voornamelijk de Randstad. En zo is er ook een vestiging van deze slotenmaker in Leiden. Deze belangrijke studentenstad kan onze hulp goed gebruiken want het komt regelmatig voor dat iemand zichzelf buitensluit. Misschien hebt u last gehad van inbrekers en hebben ze het slot vernield. Belt u ook in dat geval direct met deze slotenmaker uit Leiden. U kunt speciale anti-inbraaksloten kopen die we uiteraard voor u kunnen installeren. Op onze website vindt u de telefoonnummers van alle 9 vestigingen en de locaties op een grote kaart van Nederland. Weet u niet zo goed welk kantoor u moet bellen? Vul dan het online contactformulier in en vergeet niet om uw contactgegevens achter te laten. Dan laten we zo spoedig mogelijk iets van ons horen. We kunnen aldus uw huis van gloednieuwe sloten voorzien. Mocht u uw huis willen beveiligen en is er daarom een grote onderhoudsbeurt nodig? Dan sturen we altijd eerst een vrijblijvende offerte op. Neemt u de tijd om het goed door te lezen en stel de slotenmaker uit Leiden vragen als u iets niet begrijpt of wilt veranderen. Pas als u akkoord gaat, gaan wij tot actie over.

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Het is mogelijk om via internetbankieren te betalen. Maar het is gebruikelijker om aan de monteur te betalen, zeker als het gaat om kleine werkzaamheden. Natuurlijk zijn wij met onze tijd meegegaan en daarom kunt u sinds kort via de pin aan de monteur betalen. Vergeet u ons trouwens niet te volgen via de sociale media? Dan blijft u op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe type sloten en wanneer we een nieuwe vestiging openen. Misschien wel bij u in de buurt! We zijn lid van Facebook, Linked in, Google+ en u kunt ons bellen via Skype. Op dit moment heeft onze website en dus ons bedrijf een gemiddelde beoordeling van maar liefst 5 sterren. Daar zijn we uiteraard erg trots op maar dat betekent niet dat we op onze lauweren gaan rusten. We blijven onze diensten uitbreiden en optimaliseren zodat u in de toekomst ook kunt profiteren van de kunsten van de slotenmaker uit Leiden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn