Wilt u uw bedrijfsoverdracht goed regelen?

5 mei 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ons bedrijf is in de afgelopen twintig jaar heel groot geworden en wij hebben heel veel tijd en energie gestoken in deze firma. Wij hebben toen ook gemerkt dat het voor ons op een gegeven moment wel klaar was. Wij hebben namelijk gemerkt dat wij steeds meer zin hadden om nu eindelijk eens te gaan genieten van alles wat wij opgebouwd hadden en dus hebben wij overwogen om een bedrijfsoverdracht te realiseren. Wij hadden namelijk al een aantal keren iemand gehoord die wel te porren zou zijn voor een bedrijfsoverdracht en wij hebben daarom gekeken wat wij konden doen om te bekijken of een  bedrijfsoverdracht met een van deze personen echt goed zou komen. Wij wilden namelijk niet zomaar ons bedrijf van de hand doen omdat wij het vervelend vonden om te zien dat wij iemand aan zouden stellen die eigenlijk helemaal niet in staat zou zijn om ons bedrijf te leiden. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren en wij hebben toen gezien dat wij het beste hulp konden vragen wanneer het ging over het regelen van de bedrijfsoverdracht. Wij hebben namelijk gezien dat wij ook hulp konden inschakelen bij de bedrijfsoverdracht en dat leek ons geen verkeerde zaak. Wij zijn namelijk wel goede ondernemers, maar het is niet zo dat wij ervaring hebben met een bedrijfsoverdracht en wij wilden geen fouten maken. Wij hebben toen gekeken wie wij konden vragen voor de bedrijfsoverdracht en wij hebben toen gemerkt dat wij het beste een keer naar de site van adcorporate.nl konden gaan. Deze mensen doen er namelijk alles aan om te zorgen dat je goed geholpen kunt worden en dus wilden wij graag even met hen overleggen over hoe wij een  bedrijfsoverdracht goed zouden kunnen regelen. Wij hebben toen gemerkt dat deze mensen je heel goed kunnen helpen en dat was precies wat wij nodig hadden. 

Wij kregen goede hulp bij onze bedrijfsoverdracht

Wij wilden natuurlijk geen fouten maken tijdens onze bedrijfsoverdracht en wij hebben gemerkt dat de mensen van adcorporate.nl ons heel goed konden begeleiden. Wij hebben samen met hen gekeken of de mogelijke opvolgers geschikt waren en toen hebben wij uiteindelijk een van deze mensen geselecteerd om de bedrijfsoverdracht mee te regelen. Wij zijn blij dat wij hulp gevraagd hebben want wij merkten dat wij van heel veel zaken rondom de bedrijfsoverdracht echt geen kaas gegeten hadden. 

Ons bedrijf is nu in goede handen 

Wij zijn blij dat wij hulp hebben gezocht bij deze mensen want door hun assistentie hebben wij de bedrijfsoverdracht heel goed kunnen regelen. Wij zijn blij dat wij deze mensen benaderd hebben want wij kunnen nu genieten van een mooie, zorgeloze tijd en wij zijn er zeker van dat ons bedrijf in goede handen is. Kortom:

  • Wij zijn zeer tevreden over de hulp van Adcoporate 
  • Wij hebben ons bedrijf heel goed kunnen overdragen 
  • Wij zien dat ons bedrijf het nog heel lang zal volhouden in de toekomst 

Wilt u meer weten? Kijk dan ook nog even op adcorporate.nl om te zien wat deze mensen voor u kunnen doen.                                

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn