Wilt u een euthanasieverklaring opstellen?

1 oktober 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Vorig jaar is bij mij een ernstige ziekte vastgesteld. Na veel onderzoeken is duidelijk geworden dat ik niet meer goed behandeld kan worden en dat ik uiteindelijk aan deze ziekte zal overlijden. Dat was natuurlijk een enorme schok voor mij omdat ik nog midden in het leven sta. Ik ben echter meteen gaan kijken wat de mogelijkheden waren om mijzelf niet onnodig te laten lijden. Het is namelijk zo dat ik een langzame dood kan sterven wanneer ik niets doe en daar heb ik geen zin in. Ik ben nu nog goed bij zinnen, dus leek het mij verstandig om een euthanasieverklaring op te stellen. Ik had echter nog nooit een euthanasieverklaring opgesteld en daarom ben ik gaan kijken naar mogelijkheden om een euthanasieverklaring op te stellen. Ik heb toen al heel snel in de gaten gekregen dat het niet voldoende is wanneer je zelf even een formuliertje maakt waarop je aangeeft dat je niet uitzichtloos en nodeloos wilt lijden. Ik heb daarom veel moeite moeten doen om te achterhalen hoe ik een goede euthanasieverklaring kon laten opstellen. Ik ben toen gaan kijken naar mogelijkheden om via het internet een mogelijkheid te vinden om een euthanasieverklaring op te stellen. Ik heb toen de site van rocketlawyer.com gevonden. Deze site is heel handig voor mensen die graag een goede euthanasieverklaring willen opstellen. Je kunt namelijk op deze site allerlei informatie vinden over een euthanasieverklaring. Dat was voor mij heel handig want zo kon ik ook nog even goed bedenken wat ik allemaal precies wilde. Ik heb toen gezien dat je via deze site ook een euthanasieverklaring kunt opstellen en dat heb ik uiteindelijk ook gedaan. Dat was voor mij de beste manier om een euthanasieverklaring op te stellen. Ik vond het heel fijn dat dit allemaal via deze site geregeld kon worden omdat het voor een leek heel moeilijk is om een dergelijk formulier op te stellen. Mocht u daarom ook graag een euthanasieverklaring willen opstellen, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van rocketlawyer.com te gaan kijken. U zult zien dat u hier heel veel nuttige informatie kunt vinden. 

Hier kunt u online een euthanasieverklaring opstellen

Wanneer u graag een euthanasieverklaring wilt opstellen, dan kunt u dat doen via de site van rocketlawyer.com. Deze site heb ik ook geraadpleegd en je kunt hier aan de hand van een aantal stappen een goede euthanasieverklaring opstellen. Ik heb uiteindelijk mijn wensen op papier weten te zetten en ik ben blij dat ik dit geleid heeft tot een goede euthanasieverklaring. Ik weet nu dat ik niet onnodig zal hoeven lijden en dat is een hele geruststelling. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in het opstellen van een euthanasieverklaring, dan kunt u altijd even naar de site van rocketlawyer.com gaan kijken. Hier kunt u:

  • Zien welke mogelijkheden er allemaal zijn
  • Bekijken hoe u een dergelijke verklaring kunt opstellen 
  • Meteen een document laten opstellen 

Ik ben blij dat ik deze pagina gevonden heb en ik raad iedereen aan om deze pagina een keer te gaan bekijken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn