Wilt u bloemen bezorgen?

9 augustus 2019

Posted in Cadeau en Relatiegeschenken

Het is een eeuwenood ritueel gebaar van liefde om uw geliefde, familie of vrienden te verassen met een boeket bloemen om uw liefde of dankbaarheid te uiten in materiƫle vorm. Het is een gezellige aanvulling in een huiskamer om een bos bloemen op tafel te hebben staan waardoor de heerlijke bloemengeur zich door de ruimte verspreid. Of het nou voor valentijnsdag, als bedankje of gewoon voor de leuk is, het is altijd leuk om een anoniem of geadresseerd bosje bloemen te ontvangen. Dat kan iemands dag al snel maken en je kan er iemand een gunst mee doen door ze te verassen met een mooi boeket of dat nou voor een vrolijke of verdrietige aangelegendheid zoals bijvoorbeeld bij het verlies van een naaste is. Ik wordt er zelf altijd heel gelukkig van als mijn geliefde thuiskomt met een boeket of als een vriend of opdrachtgever mij ergens voor bedankt met een mooie kleurrijke bos bloemen. Er zijn veel variates mogelijk met elk zijn eigen charme, voor elke gelegenheid is er wel een boeket te verzinnen, het is nooit ongepast om iemand een bloemetje te sturen, brengen of te laten bezorgen.

Bloemen bezorgen via frederique’s choice

Bij Frederique’s choice worden bloemen verkocht die met zorg samengesteld zijn om een geschikt boeket voor elke aangelegenheid te kunnen vinden en te laten bezorgen naar de gewenste ontvanger. De diensten die Frederique’s choice met betrekking tot bloemen bezorgen kan leveren zijn:

  • S-M-L boeketten bloemen bezorgen.
  • Seizoensboeketten bloemen bezorgen.
  • Plukboeketten bloemen bezorgen.
  • Lelie’s, gerbera’s, leeuwenbek, eustoma of rozen laten bezorgen bij de gewenste ontvanger van een mooi bloemetje als bedankje of als verassing.
  • SuperChich boeketten bloemen bezorgen voor speciale gelegenheden en vieringen.
  • Rouwboeketten bloemen bezorgen bij het verlies van een naaste.
  • Fruitmanden bezorgen voor zieke naasten.
  • Brievenbusbloemen bezorgen, deze zijn ook goedkoper om te bezorgen omdat ze door de brievenbus passen.
  • Planten van groter formaat laten bezorgen.
  • Voor verschillende gelegenheden speciale bloemen laten bezorgen zoals: zo maar,  verjaardag, geboorte, liefde, trouwerij, verhuisd of beterschap.

Service bij bloemen bezorgen bij Frederique’s choice

Frederique’s choice garandeert bloemen te bezorgen met zeven dagen vers garantie, na een week zien ze er dus nog mooi uit, lang plezier van uw boeket dus. Ook wordt er door de website gegarandeerd dat de bloemen vers van de kweker komen, u zal dus nooit een verlept boeket bij frederique’s choice bestellen of laten bezorgen. U kunt er ook op rekenen dat uw boeket binnen vierentwintig uur bezorgd wordt, zo kunt u dus ook last minute een boeket versturen of bestellen. 

Alle boeketten zijn met zorg samengesteld en de webshop biedt haar klanten ook de optie om zelf zeggenschap te hebben in de samenstelling van de boeketten die ze willen laten bezorgen. Bovendien is het bij bloemen bestellen van Frederique’s choice altijd mogelijk om de datum van bezorging zelf aan te passen aan de tijden waarop iemand thuis is en gewenste dagen. Je kunt als klant altijd terecht bij de klantenservice die u voorziet van persoonlijke hulp en advies bij zowel het kiezen van een bos bloemen als bij het kiezen tussen de opties voor het bezorgen van bloemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn