Wij schakelden dit transportbedrijf in Alphen aan den Rijn in

31 augustus 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij hebben laatst een grote piano gekocht. Deze zagen wij te koop staan op het internet en omdat wij al heel lang naar dit merk op zoek waren, hoefden wij niet lang te twijfelen over de vraag of wij deze piano al dan niet wilden kopen. Veel tijd hadden we ook niet want het instrument moest weg en vandaar dat wij meteen een bod hebben uitgebracht. Wij waren de gelukkige en wij kregen te horen dat wij de piano mochten ophalen, maar dit moest wel de volgende dag geregeld worden. Wij hebben daarom alles op alles gezet om dit te regelen. Wij hebben toen gezocht naar een goed transportbedrijf in Alphen aan den Rijn. Wij wonen namelijk in de omgeving van deze stad en vandaar dat wij dus ook graag met een transportbedrijf in Alphen aan den Rijn wilden werken. Wij gingen dus op zoek naar een transportbedrijf in Alphen aan den Rijn en toen kwamen wij al heel snel terecht op de site van Verhuisservice-Alphen.nl. De site van dit transportbedrijf in Alphen aan den Rijn beviel ons meteen heel erg goed. Het is namelijk zo dat de mensen van dit transportbedrijf in Alphen aan den Rijn heel veel nuttige informatie op hun site hebben weten te posten. Dat was precies waar wij behoefte aan hadden. Ook hadden zij op hun site geschreven dat zij altijd snel ingezet konden worden. Aangezien wij dit transportbedrijf in Alphen aan den Rijn ook heel dringend nodig hadden, waren wij blij om dit te horen. Wij hebben daarom meteen even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf en wij kregen een heel vriendelijke medewerker aan de lijn. Deze vertelde ons over de mogelijkheden en wij waren blij om te horen dat zij ons wilden helpen. Bovendien konden zij ons heel goed helpen. Genoeg reden dus om hen in de arm te nemen want wij konden niet wachten om onze piano te laten ophalen.

Dit transportbedrijf in Alphen aan den Rijn heeft ons heel goed geholpen

Wij wilden er zeker van zijn dat onze piano goed vervoerd zou worden. Het was namelijk een zeer prijzig instrument en vandaar dat wij dit ding alleen wilden laten vervoeren door een bedrijf dat hier veel ervaring mee had. De mensen van transportbedrijf in Alphen aan den Rijn wisten ons te vertellen dat zij heel goed wisten waar ze mee bezig waren en vandaar dat zij ons graag wilden helpen. Wij hebben hen toen de instructies gegeven en zij zijn meteen voor ons aan de slag gegaan. Wij zijn heel blij dat wij deze mensen hebben ingeschakeld want de service van dit transportbedrijf in Alphen aan den Rijn was echt geweldig. Wij hebben hen heel erg last minute ingeschakeld, maar dat was geen enkel probleem. Men heeft de piano heel zorgvuldig vervoerd en van A naar B gebracht. Dat was precies wat wij graag wilden. Tot slot kregen wij al heel snel een factuur thuisgestuurd en deze verbaasde ons zeer. Wij hoefden namelijk helemaal niet veel geld te betalen voor het vervoer van onze piano. Vandaar dat ik ook tegen iedereen zou willen zeggen dat wanneer u een transportbedrijf in Alphen aan den Rijn zoekt, u bij dit bedrijf moet zijn!

Hier krijgt u waar voor uw geld

Wanneer u ook iets moet laten transporteren van A naar B, dan kunt u altijd een keer bij Golden Hands informeren. Deze mensen bieden:

  • hoogwaardige service
  • oplossingen op korte termijn
  • zeer voordelige tarieven voor hun werk

Ik ben tevreden over dit bedrijf en ik raad haar dan ook sterk aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn