Wij lieten een troffelvloer aanbrengen in onze zaak

27 november 2018

Posted in Ondernemers en Particulieren

Wij hebben een aantal jaar geleden een lunchroom geopend in een pand dat wij eerst helemaal hebben moeten verbouwen. Dat was een hele klus en het was dan ook niet eenvoudig om dit allemaal op tijd af te krijgen. Omdat wij haast hadden, hebben wij helaas de verkeerde vloer gekozen. Wij hebben namelijk heel veel krassen op onze vloer opgelopen de afgelopen jaren en dat ziet er uitermate slordig uit. Vandaar dat wij op een gegeven moment besloten hebben om geld te sparen zodat wij een troffelvloer konden gaan aanleggen. Wij hadden namelijk al heel lang de wens om een troffelvloer aan te leggen, maar wij dachten dat wij kosten konden besparen door voor een ander soort vloer te kiezen. Dat hadden wij beter niet kunnen doen omdat het ons nu juist meer geld heeft gekost omdat wij nu een troffelvloer moesten aankopen nadat wij eerst een andere vloer hebben aangelegd. Afijn, het belangrijkste was dat wij een goed adresje zouden kunnen vinden voor deze troffelvloer. Het is namelijk zo dat niet iedereen een troffelvloer kan aanleggen en het was voor ons ook niet onbelangrijk om met iemand te werken die ons voor een goede prijs kon helpen. Wij hebben daarom bij meerdere bedrijven offertes aangevraagd voor de troffelvloer en wij hebben zo een keus gemaakt. Wij kwamen namelijk uit bij Coatingcenter.nl. Deze site biedt alles wat je maar kunt verlangen wanneer je op zoek bent naar een goede troffelvloer. Bovendien lazen wij op andere sites dat dit bedrijf heel goed werk aflevert en dat was voor ons dan ook het teken dat wij met dit bedrijf in zee moesten gaan. Wij hebben daarom een order geplaatst en wij hadden al heel snel een paar werklieden van dit bedrijf over de vloer om onze ondergrond te inspecteren.

Onze troffelvloer is een echte blikvanger geworden

Toen wij de troffelvloer eenmaal besteld hadden bij dit bedrijf, moesten wij zorgen dat de ondergrond heel goed schoon en stofvrij gemaakt zou worden. Hoe minder stof er namelijk op de vloer zit, hoe beter de vloer aangebracht kan worden. Wij hebben daarom de zaak een paar dagen gesloten zodat de mensen van Coatingcenter aan de slag konden met het aanbrengen van de troffelvloer. Dit is ons heel goed bevallen. De mensen van dit bedrijf werken namelijk niet alleen heel goed en nauwkeurig, maar zij doen er ook alles aan om de ruimte zo netjes mogelijk achter te laten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je nog dagen aan het schoonmaken bent wanneer de mensen van Coatingcenter.nl voor je aan de slag zijn geweest. Wij zagen onze troffelvloer verschijnen en wij zagen meteen dat dit een echte blikvanger zou worden in onze zaak. Het geeft de zaak een heel mooie professionele uitstraling. Bovendien is het zo dat deze troffelvloer helemaal krasvrij is. Dat was precies waarom wij ook voor de troffelvloer gekozen hebben want wij waren het zat dat wij een vloer vol met krassen hadden. Dat staat namelijk heel slordig en bovendien is een vloer met krassen onmogelijk schoon te maken.

Het resultaat is prachtig

Wij zijn heel blij dat wij hier een troffelvloer hebben besteld en wij zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. De vloer is werkelijk prachtig en bovendien is hij geheel slijtvast. Kortom:

  • ik ben blij dat wij met Coatingcenter.nl in zee zijn gegaan
  • wij hebben een prachtige vloer gekregen
  • wij hebben deze vloer voor een heel goede prijs weten te bemachtigen

Kijk voor meer informatie even op de site van Coatingcenter.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn