Wie moet u hebben voor meubelreiniging?

12 juni 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij hebben een strandtent en aan het eind van het seizoen moeten wij al onze meubels altijd goed laten reinigen want als wij ze zo de opslag in doen, dan kunnen wij ze net zo goed meteen in de zee gooien. Wij hebben namelijk gemerkt dat er altijd veel zout in de kussens van de banken zit en wij zijn ooit zo dom geweest om kussens te kiezen die niet eenvoudig gereinigd kunnen worden. Wij moesten daarom op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd was in meubelreiniging en wij hebben toen gekeken wie ons het voordeligst kon helpen. Wij hadden een heel grote klus voor deze mensen en dus was het belangrijk om even goed op de centen te letten want een strandtent is niet een garantie voor een heel hoog inkomen. Wij hebben toen gekeken wie wij konden inschakelen voor onze meubelreiniging en wij hebben toen gemerkt dat wij het beste een keer op het internet konden gaan kijken naar de mogelijkheden die daar allemaal aangeboden werden. Op die manier konden wij namelijk ook eenvoudig een offerte bij diverse partijen aanvragen. Wij hebben toen gemerkt dat wij het beste een keer contact konden opnemen met de mensen van Cincocleaning.com. Deze mensen doen er alles aan om te zorgen dat je goed geholpen kunt worden wanneer het gaat over meubelreiniging en wij hebben daarom ook meteen even contact met deze specialisten opgenomen. Wij kregen te horen dat zij ons heel goed konden helpen en dat zij er alles aan konden doen dat de meubelreiniging goed zou worden uitgevoerd. Het was voor ons heel belangrijk om te weten of de meubelreiniging ook ter plekke kon gebeuren want als wij al onze meubels naar deze meubelreiniging moesten brengen, dan zou dat een hels karwei zijn en daar zaten wij niet per se op te wachten. Wij waren daarom ook blij dat de meubelreiniging gewoon bij ons in de strandtent kon gebeuren. Deze mensen hebben de middelen en de mogelijkheden om de meubelreiniging ter plaatse plaats te laten vinden en dus wisten wij meteen dat wij graag met deze mensen wilden gaan samenwerken. 

Wij zijn zeer tevreden over de meubelreiniging

Wij hebben gemerkt dat wanneer je deze mensen inschakelt, je er zeker van kunt zijn dat je echt goed geholpen wordt. Dit is een heel professionele meubelreiniging en wij hebben onze meubels weer als nieuw opgeleverd gekregen. Wij weten daarom nu ook al dat wij binnenkort weer gebruik gaan maken van deze meubelreiniging omdat wij zeer tevreden zijn over de goede resultaten die dit bedrijf heeft weten te bereiken. Onze meubels zagen er weer als nieuw uit en dat alles voor een heel scherpe prijs. 

Meer weten? 

Mocht u meer willen weten, dan kunt u altijd even:

  • Naar Cincocleaning.com surfen 
  • Bekijken wat deze mensen allemaal voor u kunnen betekenen 
  • Een afspraak inplannen om uw meubels ook schoon te laten maken 

Surf ook nog even naar deze site wanneer u eerst graag een offerte wilt aanvragen. Dat kunt u hier namelijk met een paar klikken op de muis regelen. Lees meer…                               

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn