Welke vastgoed advocaat kunt u het beste benaderen?

10 mei 2021

Posted in Financiƫn en Verzekeringen

Al enige tijd ben ik op zoek naar een vastgoed advocaat. Dit omdat ik in Amsterdam een aantal panden bezit, maar met enige regelmaat last heb van niet betalende huurders en huurders die vertrekken en er een enorme chaos van hebben gemaakt. Zo laatst nog een huurder die al twee maanden een deel had betaald maar de rest elke keer niet overmaakte en de eeuwige excuses waar ik gek van werd. Tevens is deze huurder met de noorderzon vertrokken en heeft ongeveer alles wat vast zat losgetrokken. Denk aan de deurklinken, kastjes en trapleuningen. Erg vervelend en zeer irritant om daar dan weer achteraan te gaan. Om die reden zocht ik een vastgoed advocaat die me zou kunnen helpen met huurrecht en huurgeschillen. Ik ken uit mijn persoonlijke omgeving geen vastgoed advocaten of iemand die een vastgoed advocaat kent, dus ben ik gaan zoeken op internet, en ben gaan zoeken op simpelweg vastgoed advocaat. Ik kwam een aantal bedrijven tegen en heb de site van damste.nl aangeklikt. Deze was zeer duidelijk en ik kon eigenlijk meteen precies vinden wat ik nodig had. Ik belde met Damste en kreeg een aardige mevrouw aan de telefoon die me heel duidelijk aan kon geven wat ze voor me konden doen. Ik gaf haar dan het voorval met de huurder die ik eerder had beschreven. Ik kon al snel een afspraak maken en zo zat ik dar een dag later op kantoor. We hebben doorgesproken welke stappen deze meneer voor me kon regelen en zodoende is het hele proces in werking gezet. Ik had het volste vertrouwen in de vastgoed advocaat waarmee ik rond de tafel zat. Met enige verbazing hoorde ik al snel dat er resultaat was en dat de advocaat een en ander had uitgezet om mijn inmiddels ex-huurder toch te verantwoorden voor zijn gemaakte kosten en achterstallige huur. Met andere woorden deze vastgoed advocaat windt er geen doekjes om en gaat grondig te werk. Nu heb ik inmiddels al wel begrepen dat de ex-huurder geen financiƫle middelen heeft om het gehele bedrag in een keer te voldoen, maar ook daar heeft de vastgoed advocaat keurig in gehandeld. Het proces loopt overigens nog, maar ik ben tot zover zeer tevreden.

Deze vastgoed advocaat is heel kundig

Ik zocht speciaal een vastgoed advocaat die daadkrachtig is en snel kan handelen, omdat ik heb gemerkt dat sommige huurders er echt de een na de andere huurwoning betrekken om er vervolgens ook weer te vertrekken alsof ze er een sport van maken. Met de vastgoed advocaat van Damste voel ik me zeker heel erg goed begrepen en ik vind het een fijne samenwerking.

Ik ben blij dat ik dit kantoor benaderd heb

Ik ben dus zeer tevreden, met de tot dusver gedane zaken die ik uit handen heb gegeven. Het geeft me een bijzonder vertrouwd gevoel, en ik hoef er zelf niet meer in die zin mee bezig te zijn. En ik hoop dat meerdere mensen de weg weten te vinden naar dit advocatenkantoor. Kortom:

  • Zeer betrouwbare advocaten
  • Snelle communicatie en handelen
  • Fijne website en erg overzichtelijk

Mocht u nog meer willen weten, kijk dat ook maar eens op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn