Waarom wij kozen voor de opslagruimte in Oosterhout

6 april 2020

Posted in Transport en logistiek

Al jaren maken wij gebruik van de opslagruimte in Oosterhout van easybox. In het begin hadden we een relatief kleine box, maar door de jaren heen zijn we af en toe geswitcht naar een groter formaat. We woonden namelijk best wel groot, maar zijn kleine gaan wonen, en wilden een hele hoop van onze spullen liever niet wegdoen. Je weet maar nooit of je kinderen ze nog willen gebruiken, of dat je er ooit iemand anders blij mee kunt maken. En om eerlijk te zijn hebben we ook gewoon echt teveel spullen waar we aan gehecht zijn, maar er simpelweg geen plek meer voor hebben. Dankzij de opslagruimte in Oosterhout hoeven we ze gelukkig niet weg te doen of te verkopen. Als je nu denkt ‘ja leuk, maar Oosterhout is niet bij mij in de buurt’ dan heb ik trouwens goed nieuws, want easybox heeft vestigingen door heel Nederland! Waar je ook woont, er is altijd wel een van hun bedrijventerreinen in de buurt waar je zo’n opslagbox kunt huren. Bovendien hebben ze ze dus in super veel verschillende formaten. Welke je huurt is afhankelijk van de hoeveelheid spullen die je kwijt wilt. En zijn dat enkel een paar dozen? Dan kun je zelfs al een opslagruimte in Oosterhout (of een van de andere locaties) huren van slechts enkele vierkante meters, echt ideaal! Voordat je dus denkt ‘ja maar ik heb helemaal geen meubels, alleen maar wat kleine spulletjes’, bij easybox maakt het dus echt niet uit hoeveel ruimte je precies nodig hebt.

Opslagruimte in Oosterhout van diverse formaten

Bij alle vestigingen van easybox bieden ze je verschillende formaten opslagruimtes aan. Onze eigen opslagruimte in Oosterhout is momenteel die van het formaat M. Deze heeft een oppervlakte van 4m2, en er passen maar liefst 180 verhuisdozen in. (Dit om je een inschatting te geven van hoe groot dat precies is). Bij easybox kun je echter ook kiezen voor:

  • De S opslagbox, van 4 vierkante meter groot
  • De L opslagbox, van 10 vierkante meter
  • De XXL opslagbox, van maar liefst 18 vierkante meter

Dit is nog niet alles, op de website easybox.nl vind je alle exacte formaten en tarieven. Bij elk type opslagbox staat bovendien een 3D tekening met een gevuld exemplaar van dit formaat box. Zo kun je inschatten of dat formaat opslagruimte in Oosterhout past bij hetgeen jij er wilt opslaan. En nogmaals, mocht de box al direct (of pas na een tijdje) te klein blijken, dan kun je heel eenvoudig overstappen op een grotere box, of andersom natuurlijk.

Opslagruimtes huren in diverse steden

Wij hebben natuurlijk gekozen voor de opslagruimte in Oosterhout, daar wonen we namelijk vlakbij. Maar ze hebben bedrijventerreinen met opslagruimtes in heel Nederland. Steden waar ze vestigingen hebben zijn onder andere: Amersfoort, Arnhem, Breda, Hoofddorp en Leiden. Dit is echter nog slechts een klein deel van het volledige aanbod. Kijk vooral even op hun website als je wilt weten of ze een opslagruimte hebben bij jou in de buurt. Wij zijn in ieder geval al jaren trouwe klant van hun opslagruimte in Oosterhout en kunnen iedereen hun diensten aanraden. Je spullen staan er droog, veilig en bovendien op temperatuur, want de boxen worden tot op zekere hoogte verwarmd. Wat wil je nog meer voor je dierbare spullen? 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn