Waar en hoe kan ik Xenical kopen?

7 maart 2020

Posted in Mens en Gezondheid

Als je aan het strijden bent tegen overgewicht en gebruik wilt gaan maken van Xenical, dan is het belangrijk dat je weet wat dit middel precies voor jou kan betekenen en waar je Xenical kunt kopen. We zullen hier eerst uitleggen waar je het medicijn kunt kopen en daarna dieper ingaan op de werking van dit medicijn. In deze tekst zullen we deze onderwerpen vrij kort behandelen. Voor meer gedetailleerde informatie kun je terecht op eengezonderlijf.nl. Indien je een BMI hebt van boven de 30 en dus gediagnosticeerd kan worden met obesitas, dan kom je in aanmerking voor Xenical. Als je BMI lager is dan 30, dan kun je dus geen Xenical kopen. Mocht je BMI 28 zijn, dan heb je in principe geen mogelijkheid om Xenical te kopen. Er zijn echter wel uitzonderingen op de regel. Als je kunt aantonen dat je een aandoening hebt die verder overgewicht in de hand werkt, dan kun je toch nog Xenical kopen. De logica hierachter is dat iemand met een dergelijke aandoening een groot risico loopt om een BMI van 30 te halen. Mocht je in aanmerking komen om Xenical te kopen, dan kun je dat dus niet zonder meer in de winkel halen. Het feit dat er criteria bestaan, maakt duidelijk dat je het product niet in de winkel zult aantreffen. Je moet dus naar een apotheek. De apotheker zal het medicijn vrijgeven zodra je een recept van de dokter bij je hebt. Om Xenical te kopen moet je dus eerst een afspraak maken bij de dokter. Deze kan bijvoorbeeld inschatten of je op basis van je BMI in aanmerking komt voor dit medicijn. Zodra je namelijk een BMI van 30 of meer hebt, dan zit je in de gevaren zone. De ‘body positivity’ beweging mag een lichaam met ernstig overgewicht wel prijzen als esthetisch verantwoord, maar gezond is een dergelijk lichaam niet. Het gaat er dan ook niet om hoe je tevreden je bent met je lijf en of je je gezond voelt. Het gaat erom dat een lijf met overgewicht een groter risico loopt voor verschillende aandoeningen zoals: 

  • Hartziekten
  • Vaatziekten
  • Diabetes type 2

Het extra gewicht dat je moet mee torsen is ook een aanslag op je botten en gewrichten. Veel mensen met overgewicht zullen al op vrij jonge leeftijd te maken krijgen met kraakbeen dat volledig versleten is. Een rug die zonder problemen de 60 haalt is voor mensen met obesitas nauwelijks haalbaar. Daarom is het zo belangrijk om jezelf uit de categorie obesitas te halen en je niet te laten misleiden door de notie dat het je eigen vrije keuze moet zijn om voor ieder lichaamstype te kiezen. Een dergelijke visie is risicovol, omdat het een ongezond gewicht in stand houdt en vaak nog erger maakt. 

Wat kan ik verwachten als ik Xenical ga kopen?

Het idee is dat dit medicijn vet beter verbrandt. Via een aansluitend dieet kun je dus afvallen door vet te verbranden. Dokters raden echter lang niet altijd aan om Xenical te kopen en zullen eerder andere opties verkennen om af te vallen. 

Kan ik het medicijn online kopen?

Het is mogelijk om via het internet Xenical te kopen. Je moet er dan wel rekening mee houden dat je moet betalen voor een online doktersconsult en verzendkosten. Je eigen dokter bezoeken is dus goedkoper. 

https://www.eengezonderlijf.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn