Voordelig een e-sigaret kopen voor mijn vriendin

11 juli 2019

Posted in Mens en Gezondheid

Mijn vriendin rookt al jaren en dat vind ik erg vervelend. Ik vind het erg stinken en het is erg slecht voor haar gezondheid. Ik heb zelf nooit gerookt en hoopte dat ze zo snel mogelijk zou gaan stoppen. Gelukkig zijn we tot een compromis gekomen, als ik voor haar een e-sigaret zou kopen, dan wilde zij beginnen met dampen. Ik had geen idee waar ik het beste een elektronische sigaret kon kopen en waar ik op moest letten. Gelukkig vond ik de website e-smokershop.nl waarop ik veel informatie vond voor het kiezen van een geschikte e-sigaret. Ik heb ongeveer vier jaar lang een relatie met mijn vriendin en zij heeft altijd gerookt. Ik vind roken zelf erg vies en heb het nooit gedaan, maar ik vind het ook vies wanneer zij rookt. Ik weet dat het voor haar erg moeilijk is om te stoppen en ik vind dat ik het haar niet kan verbieden, toch zou ik willen dat ze stopt. Iedereen weet dat roken slecht is en ik wil niet dat haar iets overkomt. Bovendien vind ik de rookgeur erg vies en zoen liever niet met haar wanneer ze gerookt heeft. Gelukkig vond ze het een goed idee om over te stappen op dampen, maar dan moest ik voor haar de e-sigaret kopen. Dampen heeft veel voordelen vergeleken met roken en ik vond dit al een goede stap. Bij dampen heb je niet die vieze rookgeur en wanneer ze dampt, dan heeft ze niet de rooksmaak in haar mond. Ik had online gelezen dampen gezonder is dan roken, omdat er minder schadelijke stoffen in een e-liquid zitten. Ik wilde ook een e-sigaret kopen, omdat ik hoop dat ze uiteindelijk helemaal stopt. Met een elektronische sigaret is het gemakkelijker om de hoeveelheid nicotine te verminderen, waardoor ze stap voor stap kan stoppen met roken.

Een e-sigaret kopen bij e-smokershop.nl

Toen mijn vriendin akkoord gingen met beginnen met dampen, ging ik online direct op zoek naar een website waar ik een e-sigaret kopen kon. Ik had geen verstand van dit soort sigaretten, daarom wilde ik mij eerst inlezen. Ik vond al snel de website e-smokershop.nl en las hier veel informatie over dampen en hoe het werkt. Er is zelfs een hele pagina geschreven over een elektronische sigaret kopen. Via de website kon ik zeer voordelig een starters e-sigaret kopen en de benodigde accessoires. Aangezien deze website veel goede beoordelingen had, wist ik zeker dat dit bedrijf een goede keuze zou zijn.

Starten met dampen

Toen mijn bestelling aankwam, liet ik het direct aan mijn vriendin zien. Zij vond het eerst wennen om te beginnen met dampen, maar is nu blij dat ik besloot om een e-sigaret te kopen. Ik vind het een groot verschil en zij ziet er ook veel voordelen van in. Zij bezoekt nu zelf regelmatig de website van e-smokershop om e-liquids te kopen. Ik vond de website e-smokershop.nl erg handig en kan deze website aanraden.

  • Er staat veel informatie over dampen op de website
  • Er is een uitgebreide pagina over een e-sigaret kopen
  • Ik kocht hier een voordelige set voor starters
  • Ze verkopen ook accessoires en liquids
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn