Visitekaartjes drukken

26 september 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Zorg voor voldoende visitekaartjes drukken met behulp van de expertise van Drukwerkdeal.nl. Zeker als ondernemer kan je niet zonder goede visitekaartjes. Als je gaat netwerken, dan wil je deze bij de hand hebben om uit te delen. Alleen is het als starter een grote investering om mee te beginnen. Gelukkig is visitekaartjes bestellen bij Drukwerkdeal te doen voor een acceptabele en betaalbare prijs. Voor een aantrekkelijk tarief heb jij een stapel kaartjes in je bezit, waarmee jij representatief voor de dag kan komen. Vanaf 50 stuks kan je een bestelling doen met het ontwerp die jij beschikbaar hebt. Wil je graag een uniek ontwerp voor visitekaartjes drukken? Dan kan je hiervoor eigen bestanden insturen of een eigen ontwerp maken op de ontwerptool van Drukwerkdeal. Vervolgens ga je aan de slag met de volgende opties te selecteren. Dit begint als eerste met het formaat. Je kan visitekaartjes bestellen in een liggend of staand formaat in standaardpapier en als klapkaartje. Drukwerkdeal maakt ze zelfs van PVC materiaal waarmee ze het uiterlijk krijgen van een bankpasje. Dit geeft wel een hele exclusieve uitstraling, maar daar betaal je wel iets meer voor. Voor het kleine budget hebben ze de standaardmaterialen die net zo goed de beste kwaliteit geven voor visitekaartjes drukken.

Visitekaartjes bestellen zoals bij jou hoort

Alle visitekaartjes drukken gebeurt op het formaat van 85 bij 55 mm of 55 mm bij 85 mm. Afhankelijk van de staande of liggende vorm. Wanneer je gaat voor visitekaartjes bestellen, dan heb je de keus uit zeven materiaalsoorten:

 • Houtvrij mat mc
 • Houtvrij natuurkarton wit
 • Biotop naturel
 • Houtvrij dubbelzijdig sulfaatkarton
 • PVC wit
 • PVC transparant
 • Ice silver metallic

Om je op weg te helpen geeft Drukwerkdeal in het systeem aan welke materialen zij aanbevelen voor visitekaartjes drukken. Jij hoeft je hier natuurlijk niet aan te houden, als je meer geïnteresseerd bent in een van de andere materialen, dan ben je hier vrij in. Maar het is een prettige aanwijzing voor visitekaartjes bestellen. Daarna begint de selectie van druktechniek: de keuze tussen PMS-bedrukking en full color. De PMS-techniek is geschikt als je visitekaartjes laat doen in de huisstijl, met enkel tekst en logo. Ga je visitekaartjes bestellen waar je een afbeelding op wilt laten afdrukken, dan wordt de full color techniek toegepast. Mocht je er niet uitkomen welke techniek voor jouw bestelling van toepassing is, vraagt gerust dan advies via de chat. Ook telefonisch staat een team experts klaar voor de klanten om hen bij te staan in het selecteren van de specificaties voor de visitekaartjes drukken.

Een unieke afwerking

Zorg voor het beste resultaat voor visitekaartjes drukken door een extra afwerking toe te voegen. Dit kan de kaartjes een mooie glans geven waardoor ze nog luxer en exclusiever eruit zie. Hiervoor heeft Drukwerkdeal.nl voor visitekaartjes bestellen de volgende opties om de kleuren van de kaartjes nog beter eruit te laten komen:

 • Enkelzijdig glanslaminaat
 • Enkelzijdig matlaminaat
 • Dubbelzijdig glanslaminaat
 • Dubbelzijdig matlaminaat
 • Enkelzijdig inline cold foil
 • Dubbelzijdig matlaminaat+spot UV-lak

Bij glans- en matlaminaat komt er een glanzende of matte laag over je kaartje. Dit biedt tevens een bescherming zodat de inkt niet afgeeft aan de handen. Met de spot UV-lak kan een specifiek gedeelte bedekt worden, zodat dit nog beter beschermd is. Dit kan maar voor maximaal 30 procent van je ontwerp. De laatste optie is de optie tussen de rechte hoeken of de ronde hoeken. De ronde hoeken is niet voor alle visitekaartjes bestellen mogelijk. Het voordeel is dat de opties over blijven, zodra je een selectie hebt gedaan voor de visitekaartjes bestellen. Stap voor stap kom jij vanzelf bij het perfecte ontwerp voor de visitekaartjes drukken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn