Verhuismateriaal

9 december 2017

Posted in Woning en Tuin

Verhuismateriaal nodig? | Ruim assortiment - Verhuisdozenstore.nl

Ga jij binnenkort naar een ander huis verhuizen? Zorg er dan voor dat je vooraf voldoende verhuismateriaal in huis haalt! Een verhuizing is altijd al een hele klus, maar het wordt een stuk eenvoudiger als je hiervoor over de juiste materialen beschikt. Een eerste ding waar je dan aan moet denken, zijn natuurlijk de verhuisdozen. Je kunt uiteraard niet alles gewoon los in de verhuisauto leggen, dat wordt echt een chaos. Natuurlijk hoef je niet speciale verhuisdozen te halen, je kunt ook kiezen voor exemplaren die bijvoorbeeld bij de supermarkt liggen. Maar het voordeel van echt verhuismateriaal, van een goede verhuisdoos, is dat deze vele malen sterker is. Hierdoor kun je bijvoorbeeld rustig een doos helemaal vol met boeken stoppen. Bovendien zijn ze allemaal van dezelfde afmetingen, waardoor ze goed op te stapelen zijn, wat zowel in de verhuiswagen als in je nieuwe huis goed van pas komt. Ook hebben ze allemaal een handig schrijfvlak, waar jij precies op kunt zetten wat je er in gestopt hebt. Dat maakt het uitpakken een heel stuk eenvoudiger, je ziet dan meteen welke dozen direct uitgepakt moeten worden en welke nog wel even kunnen blijven staan. Verhuisdozen zijn dus het eerste waar je bij verhuismateriaal aan moet denken.

Andere soorten verhuismateriaal

Dozen zijn echter niet het enige verhuismateriaal dat jij nodig hebt bij een verhuizing, er zijn meer materialen die hierbij goed van pas komen. Zo is het bijvoorbeeld altijd de vraag hoe je nu het best grote meubelstukken kunt verhuizen. Hiervoor zijn speciale materialen ontwikkeld, zoals:

  • verhuisdekens
  • matrashoezen
  • stoelhoezen
  • bankhoezen

Heb jij grote kasten, dan is het verplaatsen daarvan vaak echt een enorme klus. Doordat ze zo groot zijn, kun je ze ook niet even gemakkelijk inpakken om ze de nodige bescherming te bieden. Daarvoor gebruik je dan een verhuisdeken. Die wikkel je er om heen, zodat er onderweg geen krassen op kunnen ontstaan. Ook je bedframe zou je hierin kunnen wikkelen. Voor andere meubelstukken zijn als verhuismateriaal speciale hoezen gemaakt. Je wilt immers niet dat je matras, je fauteuils of je bankstel vies wordt tijdens de verhuizing en dit risico bestaat altijd wel. Verhuiswagens zijn immers niet per se schoon, net als de handen van de verhuizers. Bovendien moeten ze ook altijd een stukje buiten getild worden, waar er net een vogel op kan poepen of waar ze nat kunnen worden door de regen. Door hiervoor speciale hoezen uit te zoeken bij het verhuismateriaal, weet je zeker dat deze kwetsbare meubels goed beschermd zijn.

Alle benodigdheden vind je op Verhuisdozenstore.nl

Daarnaast is er ook nog ander verhuismateriaal wat jou heel goed van pas zal komen, namelijk noppenfolie en inpakpapier. Deze kun je gebruiken om de meest kwetsbare spullen, zoals aardewerken bloempotten, beeldjes en servies goed te beschermen. Ook kun je de folie en het papier gebruiken om verhuisdozen mee op te vullen, zodat de spullen die daar in zitten niet kunnen gaan schuiven onderweg. Tot slot moet je, als je verhuismateriaal aan gaat schaffen, ook zeker niet vergeten om tape te kopen. Hiermee kun je noppenfolie vastzetten en dozen stevig dichtplakken. Je hebt dus nog best wat materialen nodig voor je verhuizing en het kan best lastig zijn om dit allemaal te vinden. Wil jij er zeker van zijn dat al het materiaal dat je voor het inpakken gebruikt van een goede kwaliteit is, dan ga je naar Verhuisdozenstore.nl. Zij bieden een hoge kwaliteit op dit gebied tegen een scherpe prijs. Kies je voor hun verhuismateriaal, dan kun je er absoluut zeker van zijn dat jouw spulletjes heelhuids overkomen naar jouw nieuwe woning! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn