Uitstekende bedrijfscatering in Den Haag

26 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Uitstekende bedrijfscatering in Den HaagMet ons bedrijf organiseren we regelmatig bijeenkomsten waarbij we bedrijfscatering nodig hebben om onze gasten te voorzien van goed eten en vooral ook van gevarieerd eten. Onze bedrijfscatering komt al jaren van E&G Catering, die onze vaste partner is in al onze bedrijfscatering. We hebben hen voor het eerst ingezet bij het jubileum van ons bedrijf en waren zo onder de indruk van deze catering dat we nu met grote regelmaat gebruik maken van deze bedrijfscatering.

Verschillende soorten bedrijfscatering

Het hangt er bij ons vanaf wat voor soorten catering we nodig hebben. De éne keer gaat het om hapjes en drankjes, de andere keer heb je echt een volledig buffet nodig. Daarnaast hebben wij regelmatig te maken met een zeer gevarieerd publiek, waarbij we vaak internationale gasten hebben die we van een goede maaltijd willen voorzien. Echter doen we ook heel veel voor Nederlandse gasten en dat zijn vaak studenten. Die verdienen ook een goede maaltijd, maar hier pas je wel het buffet op aan. Daarom is het zo prettig dat we altijd kunnen overleggen met E&G Catering en dat zij ook altijd ideeën hebben over de beste invulling van de catering. We kijken over het algemeen toch altijd eerst wel even op eg-catering.nl, want hier staan de diverse buffetten ook vermeld en we hebben hier ook al eerder uit geselecteerd.

  • Een Spaans buffet
  • Een Italiaans buffet
  • Een buffet met hapjes
  • Een dessert buffet

Eigenlijk hebben we de meeste soorten buffetten al wel een keer geprobeerd en deze zijn stuk voor stuk fantastisch. Daarbij kunnen we altijd een combinatie maken van een warm buffet en een koud buffet en ook aangeven of er een bepaalde voorkeur is voor gerechten. We spreken dan altijd een bedrag per persoon af, zodat we in onze begroting rekening mee kunnen houden. Dat doen we overigens voor alles, want we hebben ook al eens bedrijfscatering voor de lunch laten aanrukken en daar zijn ook al diverse malen verschillende buffetten voor samengesteld. De bedrijfscatering van E&G Catering is echt heel erg goed. De producten die zij gebruiken zijn zeer vers en altijd van uitstekende kwaliteit. Daarnaast hoeven we inmiddels weinig uitleg meer te geven over de manier van presenteren en zijn zij bekend met onze organisatie en dienstverlening en weten ze wat voor soort mensen ze kunnen verwachten en voor wie ze de bedrijfscatering organiseren. Ongeacht het soort buffet of aanleiding van de bijeenkomst waarvoor we catering inhuren.

Meer dan alleen buffetten

Een enkele keer hebben we een speciale gelegenheid waarvoor we ook de bedrijfscatering inhuren via E&G Catering. We hebben elk jaar wel een paar momenten waarbij we hoogwaardigheidsbekleders over de vloer hebben en voor hen willen we echt iets speciaals kunnen neerzetten. Dit doen we over het algemeen met live cooking wat E&G Catering ook uitvoert, maar we hebben vorig jaar voor het eerst gebruik gemaakt van de mogelijkheid om bedrijfscatering in te zetten voor een luxe kerstdiner voor hooggeplaatste gasten. Dit moest echt van uitmuntende kwaliteit zijn, hier hadden we zelfs vanuit de ambassade van het land waaruit onze gasten afkomstig waren richtlijnen voor gehad. Dit hebben we met E&G Catering gedeeld en hier hebben ze fantastisch op ingespeeld. Het kerstdiner was een enorm succes. De gerechten waren authentiek met een hint naar de afkomst van de gasten en dat was precies de bedoeling. De mix van culturen en het samenkomen van deze culturen kwam daarmee terug in de bedrijfscatering en benadrukte het doel van het bezoek van onze gasten. Deze manier van catering is voor ons altijd enorm succesvol gebleken, daarom raden wij onze zeer gewaardeerde partner E&G Catering van harte aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn