Terrasoverkappingen in verschillende modellen

5 mei 2016

Posted in Woning en Tuin

Terhuurnebv - TerrasoverkappingenEen echte aanwinst voor de tuin is een mooie terrasoverkapping. Terrasoverkappingen worden vaak aan het huis vastgezet zodat ze veilig kunnen blijven staan in verschillende weersomstandigheden. Terrasoverkappingen kunnen bij Ter Huurne in veel verschillende modellen worden geleverd. Hier bent u aan het juiste adres voor de mooiste terrasoverkappingen van glas. Door de vele jaren ervaring, maar liefst 43 jaar, wordt er elke keer weer kwaliteit geleverd. Het is mogelijk om uit één van de standaard modellen te kiezen, maar natuurlijk kunt u ook met een eigen tekening langskomen. Dan wordt er samen met enkele deskundige adviseurs bepaald in hoeverre het ontwerp mogelijk is en of er eventueel iets aangepast moet worden. Terrasoverkappingen moeten bij zowel het huis als bij de tuin passen en daarom is het ook des te beter als u zelf met een tekening komt. U kunt hierin in elk geval de vorm goed aangeven net als de plaatsing. Er kan dan snel een professionele tekening gemaakt worden waarna de bouw kan beginnen. Terrasoverkappingen van glas zorgen voor een open uitstraling, terwijl u toch droog kunt zitten op het terras. Dit is ideaal voor lange zomeravonden als de wind wat aantrekt en het midden in de tuin te koud wordt. Ook zit u natuurlijk beschut tegen de regen. Alle materialen die gebruikt worden om de terrasoverkappingen te maken zijn van hoge kwaliteit. Zowel het dubbele glas dat bijzonder veilig is als de profielen van aluminium. Deze combinatie zorgt voor een stevig geheel waar u lang plezier van zult hebben. Uw terrasoverkapping bestellen bij Ter Huurne heeft veel voordelen:

  • Snelle levering
  • Professioneel advies
  • Ontwerp naar uw wensen

Wanneer u graag eerst wat inspiratie op doet kan dit natuurlijk ook. U kunt zowel online als in de showroom verschillende voorbeelden bekijken. Elk huis is weer anders en daarom zullen ook terrasoverkappingen nooit helemaal hetzelfde zijn. Dit komt vooral doordat er veel verschillende varianten zijn zoals een plat dak, een schuin aflopend plat dak of een dak met lichtkoepels. Om precies te weten wat u graag wilt bestellen is het verstandig om eerst eens een kijkje te gaan nemen.

Hele mooie terrasoverkappingen op maat

U kunt bij Ter Huurne kiezen tussen verschillende modellen terrasoverkappingen die helemaal op maat gemaakt kunnen worden voor uw woning. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het type lessenaardak. Deze terrasoverkappingen komen het meeste voor en zijn dan ook heel populair. Zelfs voor huizen met platte daken is deze overkapping geen enkel probleem. Het kan gemakkelijk geplaatst worden tegen de rand van een plat dak of tegen de gevel van bijvoorbeeld een huis van twee verdiepingen. Een ander bekend type terrasoverkapping is een lessenaardak met prachtige afgeschuinde zijden. Dit type terrasoverkappingen staan goed bij zowel een klassiek ogend huis als bij een huis dat heel modern is. Bij deze terrasoverkapping worden drie verschillende goten ingebouwd, zodat het regenwater altijd goed afgevoerd kan worden. Dit wordt volledig gerealiseerd in de kolommen waarop de overkapping rust. Hierdoor zijn er geen zichtbare buizen van PVC die het geheel veel minder mooi zouden maken. Wanneer de overkapping eenmaal geplaatst is kunt u er jarenlang plezier van hebben maar is het wel aan te raden om de bovenkant af en toe schoon te maken. Vooral wanneer de terrasoverkapping onder een boom geplaatst is zal dit af en toe nodig zijn. Het is dan goed om te weten hoeveel kilo er veilig op het glazen dak kan staan. De terrasoverkappingen hebben een sneeuwbelasting van 75 kilogram per vierkante meter. Dit betekent dat ze mandragend zijn. U kunt dus gerust met goede uitrusting naar boven om bladeren en ander vuil weg te halen.

De beste accessoires

Voor terrasoverkappingen kunt u verschillende accessoires bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonwering. De montage van zonwering vindt meestal aan de onderkant van het glas plaats, u kunt rekenen op de beste kwaliteit. De zonwering valt nauwelijks op en biedt veel bescherming. Doordat de kleur van de profielen in dezelfde kleur kan worden geleverd als dat van de terrasoverkapping wordt het een mooi geheel. Daarnaast kunt u kiezen voor veel soorten verlichting. Verlichting op terrasoverkappingen is prachtig en het is dus ook zeker aan te raden om mooie verlichting te laten installeren. In de avonden kunt u dan nog steeds lang buiten blijven zitten met vrienden en familie. Er kunnen mooie spotjes worden geplaatst in de dakliggers waardoor het terras van bovenaf verlicht wordt. All snoeren worden netjes weggewerkt in de dakliggers en de kolommen, zodat u nergens draden ziet lopen. Ook is het mogelijk om de lichten te bedienen met een afstandbediening. U kunt de lampen dan bedienen vanuit uw loungestoel op het terras of zelfs vanuit het huis. De spotjes kunnen worden geleverd in twee verschillende soorten, zo kunt u kiezen voor halogeen spotjes of LED lampen. Een prachtige accessoire die u zeker niet mag missen is de warmtelamp. Deze terrasverwarming is speciaal ontworpen om op de wat meer beschutte plekken op het terras extra warmte te bieden. Ze kunnen aan de bovenkant van de terrasoverkappingen worden opgehangen en veel warmte het terras op brengen. Heerlijk voor de wat koudere zomeravonden of wanneer u in de lente of in de vroege herfst op het terras wilt gaan zitten. Met de goede Goldlampen krijgt u het zeker niet snel koud en kunt u veel vaker buiten gaan zitten of zelfs buiten eten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn