Snel een nieuwe trouwring in Nijmegen uitzoeken

23 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Mijn vrouw en ik waren een paar weken geleden op vakantie in Turkije en zij raakte daar haar trouwring kwijt. Dat hoor je wel vaker, dat mensen gaan zwemmen en dan hun trouwring kwijtraken in zee. Dat was haar precies overkomen. Ze vond het verschrikkelijk dat ze onze trouwring kwijt was. We zijn al meer dan dertig jaar getrouwd en zo’n ring heeft dan echt emotionele waarde. Ik vond het heel vervelend voor haar. Niemand doet zoiets met opzet. Ik heb haar toen beloofd dat we zo snel mogelijk nadat we terug zouden zijn van vakantie een nieuwe trouwring in Nijmegen zouden gaan uitzoeken. We wonen in Nijmegen dus het leek me wel handig gewoon daar te beginnen. Het is niet moeilijk om zaken te vinden voor trouwringen in Nijmegen. We kwamen uiteindelijk terecht in Doetinchem. Dat is een eindje verderop, maar toen ik op de website keek van Juwelier de Tijd was ik al snel verkocht. Zij bieden, in tegenstelling tot andere zaken, de volgende diensten: 

  • Ruime keuze aan dingen
  • Gratis graveerservice
  • Op maat maken van ringen 

We hebben lang gezocht naar trouwringen in Nijmegen die leken op die van mij en mijn vrouw. We konden niets vinden wat mijn vrouw mooi vond, dus toen ben ik maar online gaan kijken. De website van Juwelier de Tijd overtuigde mij van een bezoek aan de winkel. Op juwelierdetijd.nl kun je zelf zien waarom wij kozen voor deze juwelier.

Mooiste trouwring in Nijmegen

Mijn vrouw wilde natuurlijk de mooiste trouwring in Nijmegen die ze maar kon vinden. Maar niets voldeed dus aan haar wensen. Bij de juwelier in Doetinchem kwam ze wel een paar modellen tegen die ze erg mooi vond. Daarom hebben we uiteindelijk daar een ring gekocht en daar is ze nog altijd heel blij mee. Het was jammer dat we geen trouwring in Nijmegen konden vinden, maar Doetinchem was goed te doen met de auto. We moesten wel een keer terug voor het op maat laten maken van de trouwring. Nijmegen ligt op een kleine afstand van de juwelier waar we de ring kochten, dus dat was nog wel een keer gedaan op een vrije zaterdag. Mijn vrouw is erg blij met haar ring en vindt het nu niet meer zo erg dat ze de oude is verloren. En dat doet mij dan weer goed om te zien, want ze was er zo verdrietig over dat het mij ook wel iets deed. 

Aantrekkelijke prijzen

De aantrekkelijke prijzen van de sieraden bij Juwelier de Tijd trokken ons uiteindelijk over de streep. Een trouwring in Nijmegen was op zich niet veel duurder, maar het gratis laten graveren kwam ons wel goed uit. We hebben dezelfde tekst erin laten zetten als in de oude trouwring. Ook als je een trouwring in Nijmegen zoekt kun je prima terecht bij de juwelierszaken daar. Als je voor een trouwring in Nijmegen echter niet kunt slagen, kijk dan eens in Doetinchem bij Juwelier de Tijd. Het is zeker de moeite waard daar eens langs te gaan als je niet kunt slagen voor een trouwring in Nijmegen. Onze zoon gaat binnenkort ook trouwen en hij gaat op ons aanraden ook kijken in Doetinchem, dus ik denk dat ik al wel weet waar hij de ringen voor hem en zijn verloofde vandaan gaat halen. De goede service en aantrekkelijke prijzen zullen hem vast wel over de streep trekken, laat staan de ruime keuze. Die gaat wel thuis komen met iets moois voor zijn meisje en zichzelf!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn