Op zoek naar een betaalbare verpakkingshop?

12 april 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u enkele jaren geleden een eigen webshop begonnen en loopt alles tegenwoordig bijzonder goed? Bent u bijna overal tevreden over, behalve over de kosten voor de juiste verpakkingen om uw producten in te verzenden? Zou u hier wel wat op willen besparen en bent u daartoe op zoek naar een voordeligere verpakkingshop? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hanteren erg lage tarieven voor verpakkingsmaterialen en dit doen wij niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Als u dus voor onze verpakkingshop kiest, dan bent u verzekerd van de laagste prijs voor al uw inkopen bij ons. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Onze verpakkingshop grossiert in de meest uiteenlopende verpakkingen, zoals verzendzakken, kartonnen dozen, plakhaakjes en nog veel meer. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel bij ons. Wie wij zijn? Uniek Verpakkingen! Wij staan te allen tijde voor u klaar als verpakkingshop om u de juiste verpakkingsmaterialen te leveren. Wij hebben hier heel veel ervaring mee en dit maakt dat u aan ons een zeer betrouwbare verpakkingshop hebt. Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor te kiezen, omdat wij aan al uw hoogste verwachtingen kunnen voldoen. Bij ons hoeft u het in ieder geval om de prijs niet te laten om kwalitatief hoogwaardige verpakkingen aan te schaffen, omdat die bij ons altijd laag geprijsd zijn. Op die manier zorgen wij ervoor dat u bij onze rijk gesorteerde verpakkingshop niet al te diep in de buidel hoeft te tasten. En dat scheelt! Zo kunt u flink wat geld besparen op uw verpakkingskosten. Dit heeft hele voordelen, die wij graag even voor u op willen sommen in de volgende alinea.

Bij onze verpakkingshop krijgt u waar voor uw geld

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij ons een stuk goedkoper uit bent. Onze verpakkingshop maakt het mogelijk dat u geen dief van uw eigen portemonnee hoeft te zijn. En dit is meteen ook een van de redenen waarom vele webshopeigenaren uit het gehele land hun keuze op ons laten vallen. Keer op keer! En dat zegt natuurlijk al genoeg. Het leuke van weinig geld betalen voor de artikelen in onze verpakkingshop, is dat u:

  • ten eerste voor een dubbeltje op de eerste rang komt te zitten, wat natuurlijk altijd wel prettig is
  • ten tweede flink kunt besparen op uw bedrijfskosten
  • ten derde de prijs voor uw producten iets omlaag kunt doen, waardoor de kans op meer klandizie ook meteen groter wordt.

Kortom, vanuit financieel oogpunt kunt u niet meer om Uniek Verpakkingen heen. Wij hebben de verpakkingshop van uw dromen, niet alleen vanwege de lage prijzen, maar ook vanwege onze brede assortiment in verpakkingsmaterialen. Wij zijn van alle markten thuis en hebben daardoor voor ieder wat wils. En zo komt het dat u in onze verpakkingshop altijd wel iets van uw gading aan zult treffen. Een greep uit ons aanbod: kartonnen dozen, verzendzakken, gripzakken, stazakken, wikkelfolie, wobblers, verpakkingstape, ophanghaken en zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van onze collectie. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld! Het leuke is dus dat u bij ons niet allen erg goedkoop uit bent, maar ook alle uw inkopen op dit vlak kunt doen. Wij bieden u een regelrechte totaaloplossing waar u echt wat aan hebt. Maar dat zijn niet de enige voordelen van onze verpakkingshop. Als u even verder leest in de volgende alinea, dan vindt u er nog veel meer!

Profiteer van de vele voordelen bij uniekverpakkingen.nl

Wij zijn dé verpakkingshop die u altijd al hebt gezocht. Daarover is geen twijfel meer mogelijk. Twijfel dan ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om voor ons te kiezen. Neem gerust even een kijkje op onze website uniekverpakkingen.nl om meer te weten te komen over ons verrassend complete aanbod op dit vlak. In onze verpakkingshop vindt u altijd wat u zoekt! Voorts bestaat er bij ons ook de mogelijkheid om verpakkingen op maat te laten maken. Wij draaien onze hand er niet voor om. Wilt u hier meer informatie over? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen! Als u contact met de verpakkingshop Uniek Verpakkingen opneemt, dan merkt u meteen hoe een geweldige service u bij ons krijgt. Bij ons is de klant nog echt koning en dit blijft bij ons niet alleen bij een slogan, maar wij maken deze ook waar. Uw wensen staan voorop en dat is ook een groot pluspunt van onze verpakkingshop. Verder is het ook nog eens zo dat u bij ons standaard lage verzendkosten betaalt. En als u een bestelling van boven de 200 euro plaatst, dan komen wij deze geheel gratis bij u langs brengen. Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Wilt u graag dat wij even met u meedenken over een bepaald verpakkingsvraagstuk? Daar doen wij beslist niet moeilijk over, wij doen dit graag. Laat dus snel een bericht achter via het contactformulier op uniekverpakkingen.nl of bel ons op. Wij adviseren u in ieder geval graag!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn