Mooie keycords bedrukken

3 mei 2016

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Om goede reclame te maken voor uw bedrijf is het een leuk idee om keycords met uw logo er op mee te geven aan klanten. Keycords bedrukken kan voor weinig geld bij Promoboer. U kunt hier kiezen of u alleen een logo wilt laten drukken of bijvoorbeeld ook een tekst. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie slogan? Bij Promoboer kan het allemaal. Keycords bedrukken is een goede investering omdat mensen uw bedrijfslogo dan zichtbaar op de jas of kleding zullen dragen. Met een keycord kunt u alle kanten op. Vaak worden ze gebruik om sleutels aan te hangen. U bent op deze manier uw sleutels nooit kwijt. Wanneer u in een winkel werkt is het bijvoorbeeld goed om het bedrijfslogo zichtbaar op de kleding te hebben en dan is een keycord ideaal. Keycords bedrukken kunt u laten doen zoals u dat wilt. Wilt u bijvoorbeeld zwart wit of graag in kleur? U kunt uw wensen doorgeven voordat het drukwerk begint. Ook kunt u kiezen voor het gewenste formaat. Bijvoorbeeld het meest gekozen 15 mm, maar wanneer u graag langere keycords wilt bedrukken van bijvoorbeeld 20 mm dan kan dat ook. Daarnaast maakt u uw keycord helemaal af door een aantal leuke accessoires toe te voegen. Bijvoorbeeld een mooie badge. Deze versies zijn heel handig wanneer er een groot evenement van uw bedrijf plaatsvindt en alle genodigden moeten herkenbaar zijn. Veel bedrijven of instanties werken dan met stickers die op kleding kan worden geplakt, maar dit blijft niet altijd even goed zitten. Veel erger is het wanneer u vergeten bent om speciale stofstickers in te kopen en iedereen een lelijke lijmvlek op de kleding krijgt, omdat de stickers er niet goed afkomen aan het einde van de dag. Dat wilt u natuurlijk niet laten gebeuren. Door keycords te bedrukken met een mooie badge bent u professioneel bezig. Keycords laten bedrukken bij Promoboer heeft verschillende voordelen:

  • Snelle levering
  • Gratis verzending
  • Gratis proefdruk

Door eerst een proefdruk te laten maken weet u zeker dat u bestelt wat u ook echt graag wilt hebben. Deze proefdruk is gratis. Daarna betaalt u vanaf 250 stuks voor de keycords.

Keycords bedrukken voor sponsorevenementen

Stel, u gaat met uw bedrijf een belangrijk evenement sponsoren waar veel mensen op af zullen komen en waar ook veel pers aanwezig is. Dan wilt u natuurlijk wel dat men ziet dat uw bedrijf deze investering heeft gemaakt. Het is het beste wanneer u zichtbaar met uw logo op zoveel mogelijk plaatsen tegelijkertijd bent. Dan is het heel handig om alle bezoeker een mooi keycord mee te geven waar uw logo heel duidelijk op is afgebeeld. Elke bezoeker kan dan gratis reclame maken voor uw bedrijf. Keycords bedrukken voor dit soort evenementen moet in grote aantallen kunnen gebeuren. Het zou namelijk zonde zijn wanneer u ineens met te weinig keycords zit om iedereen te voorzien. Keycords bedrukken bij Promoboer kan vanaf een oplage van 250 stuks, maar uiteraard is het ook mogelijk om er veel meer te bestellen. Wanneer u meer informatie wilt over de verschillende mogelijkheden en de levertijden dan kunt u gemakkelijk contact opnemen. Het is zeker niet zo dat een keycord alleen voor evenementen buiten gebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld ook aan sportevenementen in een hal of overdekte beurzen. Ongetwijfeld maakt u de bezoeker ook heel blij met deze bedrukte keycords. Zij kunnen gemakkelijk hun sleutels of andere dingen terugvinden door ze aan het lipje van de keycord te hangen. Keycords bedrukken kan in full-colour bedrukking. Hierdoor krijgt u veel meer dan alleen een zichtbaar logo of een mooie tekst. Door keycords te bedrukken in volledige kleur vallen ze extra op en kunt u naast tekst en logo ook mooie afbeeldingen laten plaatsen. U kunt zelf kiezen hoe breed of hoe lang u de afbeelding of animatie wilt hebben. Voor zowel het bedrukken in verschillende kleuren als de vele mogelijkheden op het gebied van accessoires kunt u een offerte opvragen. U kunt online uw gegevens invullen en daarbij aangeven wat u precies wilt gaan bestellen. U krijgt dan snel een antwoord terug met een prijsopgave en uitleg over de levering.

Veel accessoires om uit te kiezen

Bij de keycords is het mogelijk om naast een badge ook andere accessoires te kiezen. Erg handig is bijvoorbeeld een goede veiligheidsclip, waardoor de keycord niet snel kwijt kan raken. Daarnaast is het mogelijk om keycords te bedrukken en een afneembare buckle toe te laten voegen. Hierdoor kunt u een deel afkoppelen en ergens anders aan vastmaken. Met de standaard karabijnhaak is het mogelijk om veel verschillende sleutels toe te voegen. De opening is namelijk groot genoeg. Wilt u toch liever iets dat net kleiner is, dan is het goed om te kiezen voor de hondenhaak. Beide kunnen standaard aan de keycord bevestigd worden. Deze bevestiging is zeer stevig en zal dan ook zeker niet losschieten. Natuurlijk zijn er nog veel meer verschillende haken mogelijk zoals een ovale haak of een krokodillenbekje waardoor u iets in kunt klemmen. Voor kleine papieren of plastic pasjes is dit bijvoorbeeld heel handig. Ook is een plastic haak een optie, maar deze zijn minder stevig dan de metalen haken. U kunt kiezen om uw keycord te verfraaien met een sleutelring of zelfs een Phone strap buckle. Hiermee zet u in snel uw mobiele telefoon vast aan uw keycord en kunt u deze niet meer kwijtraken. Keycords bedrukken bij Promoboer heeft dus veel voordelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn