Maak je kinderen blij met gebruikte lego

23 februari 2017

Posted in Vrije tijd en Hobby

Lego is speelgoed dat elke generatie opnieuw wordt ontdekt. Door de legofilms is lego nu populairder dan ooit tevoren. Het is dus ook niet gek dat je in de speelgoedwinkels enorm veel verschillende lego pakketten kunt kopen. Kleine voertuigen tot en met volledige ruimtestations, je vindt het allemaal. Als je zelf ook bent opgegroeid met lego, dan weet je dat de lego van vandaag niet gelijk is aan die van 10 of 20 jaar geleden. Heel veel lego artikelen zijn ook gebaseerd op de films van nu. Je hebt bijvoorbeeld allerlei lego voertuigen van Star Wars. Maar het is ook wel eens leuk om kinderen blij te maken met de classics. Via BricksDirect.nl kun je ook gebruikte lego kopen. Dat betekent dat je ook gebruikte lego uit de jaren 80 en 90 kunt kopen. Dat is voor jezelf natuurlijk ook erg leuk om nostalgische redenen. Het voordeel van gebruikte lego is natuurlijk dat het goedkoper is dan nieuwe lego. Aangezien lego een zeer duurzaam product is, is er eigenlijk geen enkele reden om niet te kiezen voor gebruikte lego. Het enige waar een gebruikt legopakket aan moet voldoen is dat de set compleet moet zijn. Lego objecten bestaan uit tal van kleine onderdelen. Dus het is vrij gemakkelijk om onderdelen te verliezen. Als je bestelt via BricksDirect.nl, dan weet je zeker dat de sets die je koopt compleet zijn. Ook als het gebruikte lego betreft. Overigens is het niet zo dat je alleen maar kunt kiezen voor oudere lego sets als je gebruikte lego wilt kopen. Ook de lego van de nieuwere generaties is beschikbaar in gebruikte vorm. Tevens kun je via Bricks Direct ook nieuwe lego kopen. Het is dus maar net wat je zelf wilt. Lego heeft echter geen last van slijtage. Dus oudere lego ziet er net zo goed uit als nieuwe lego. Het enige verschil is dat nieuwe lego ook meer variatie kent wat betreft de bouwstenen. Dat maakt het ook leuk om gebruikte lego te kopen. Je kunt dan als het ware goed de evolutie van de legoblokjes ervaren.

Nieuwe en gebruikte lego bestel je via BricksDirect.nl

Als je op zoek bent naar betaalbare lego, gebruikt of nieuw, dan ben je bij BricksDirect.nl dus zeker aan het juiste adres. Het is ook een perfecte website om te kijken wat er tegenwoordig allemaal te krijgen is wat betreft lego. Het kan zijn dat je de lego voor je kinderen wilt kopen, maar het kan ook zijn dat je verzamelaar bent. In dat laatste geval is BricksDirect.nl natuurlijk een perfecte website. Want je kunt via de gebruikte lego allerlei sets kopen uit het verleden. Je kunt je collectie dus gemakkelijk compleet maken met de lego van 10, 20 of 30 jaar geleden. Lego is vaak onderverdeeld in thema’s. Dus om je een idee te geven wat voor soort lego je kunt kopen via BricksDirect.nl, vind je hieronder enkele thema’s waar je uit kunt kiezen:

  • Agents
  • Bionicle
  • Cars
  • Dino
  • Exo Force
  • Minecraft
  • Ninja

Bestellen bij BricksDirect.nl

Mocht je lego willen bestellen via Bricksdirect.nl, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt via het menu aan de linkerzijde op de website alle legothema’s vinden. Vervolgens kun je het artikel van je keuze selecteren en toevoegen aan de winkelwagen. Je kunt eventueel ook zoeken met behulp van de zoekmachine. Zodra je tevreden bent over je bestelling, dan kun je verder gaan met het afronden van je bestelling. Je kunt je persoonlijke gegevens invullen en tot slot kun je direct afrekenen. Je bestelling wordt vervolgens binnen 1 tot 2 dagen verzonden. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn