Maak gebruik van deze Duitse advocaat in Nederland

17 februari 2018

Posted in Juristen en Advocaten

Hebt u als Duitse ondernemer een eigen bedrijf in Nederland? Of hebt u als Nederlander juist een dochteronderneming in ons buurland? En hebt u daarom hulp nodig bij bepaalde juridische vraagstukken? Dan zoekt u waarschijnlijk naar een Duitse advocaat in Nederland. Niet eens zozeer een Duitse advocaat in Nederland die van herkomst uit Duitsland komt, maar iemand die bekend is met het arbeidsrecht in dit land en u zowel in het Nederland als in het Duits te woord kan staan, uw belangen kan behartigen en u kan helpen bij de verdediging mocht het ooit tot een zaak komen. Bij rechtsanwalt-nederland.nl vindt u een Duitse advocaat in Nederland. Namelijk bij Lenaerts Voorvaart Advocaten uit Breda. Deze website is speciaal opgestart voor mensen die op zoek zijn naar een Duitse advocaat in Nederland omdat ze problemen hebben met óf het Nederlandse óf het Duitse recht. En in het ergste geval kan het zelfs zo zijn dat u met beide landen in de problemen komt. En dat kan gebeuren terwijl u het niet eens doorhebt. Vanwege onwetendheid gaan er heel wat bedrijven failliet en daarom is het belangrijk om zelfs tijdens de startup een jurist om hulp te vragen. want hij of zij kan u hulp bieden als het gaat om een inschrijving bij de KvK. Maar ook het opstellen en/of doornemen van de algemene voorwaarden die u vervolgens bij diverse instanties deponeert. Die voorwaarden wilt u immers waterdicht maken zodat u niets kan overkomen. Zo zijn er talloze redenen om tijdens de startfase een Duitse advocaat in Nederland in de arm te nemen als u van over de grens een bedrijf in Nederland begint en vice versa.

Onze Duitse advocaat in Nederland zal u naar behoren helpen

Weliswaar vindt u deze Duitse advocaat in Nederland in Breda, dat betekent zeker niet dat hij niet naar u toe kan komen. Als u uit Duitsland komt dan kunnen we het ons goed voorstellen dat u in de Randstad begint zodat u uw reikwijdte aanzienlijk kunt vergroten. Maar het kan ook zo zijn dat u juist dichter bij de grens opent. We denken aan Groningen, Twente, de Achterhoek of ergens in Limburg. Dan komt onze Duitse advocaat in Nederland graag even bij u langs. En ook als u liever in Duitsland met ons afspreekt dan is dat doorgaans geen enkel probleem. In deze tijden kan een groot deel van onze hulp toch digitaal verlopen. Zo raden we het u ook aan om eerst telefonisch of via de mail contact op te nemen met deze Duitse advocaat in Nederland. Wat zijn zoal de problemen die kunnen ontstaan?

  • U hebt niet de juiste papieren om in een ander land een bedrijf te mogen starten,
  • U beschikt niet over de juiste gegevens voor import–export,
  • U voldoet niet aan de vereisten waaraan u verplicht bent tegenover de werknemers in een ander land,
  • Maar ook werknemer kunt u bij onze Duitse advocaat in Nederland aankloppen. Vindt u dat u slecht behandeld wordt, krijgt u niet alle gewerkte uren uitbetaald of zijn er andere prangende kwesties? We helpen u graag in uw eigen moedertaal.

Op het gebied van arbeidsrecht heeft hij alle kennis in huis

U hebt wellicht geen kaas gegeten van het juridisch jargon in uw eigen taal laat staan in een andere taal. We vinden het niet meer dan logisch dat u een Duitse advocaat in Nederland in de arm neemt die u door dit loodzware proces kan leiden. En mocht het zelfs tot een zaak komen dan doen we er alles aan om tot een schikking te komen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn