Led lampen

14 december 2018

Posted in Webwinkels en Webshops

Ben jij op zoek naar manieren om je huis te verduurzamen? Kies er dan voor om overal led lampen te gebruiken! Mensen denken al snel dat je met verlichting niet echt een besparing op het energieverbruik kunt realiseren, want hoeveel stroom verbruikt een lamp nu helemaal? Maar het is natuurlijk wel iets dat je iedere dag gebruikt en vaak vele uren achter elkaar. Een kleine besparing per uur, levert op jaarbasis dan ook zeker een groot verschil op! Kiezen voor led lampen zet dus echt wel zoden aan de dijk, je kunt er echt je energieverbruik mee verminderen. Dat is natuurlijk prettig voor je portemonnee, want hoe minder je verbruikt, hoe lager je energienota is. En daar profiteer je dan iedere maand weer van, want je maandelijkse voorschotbedrag zal hier ook zeker door naar beneden gaan! Maar niet alleen financieel gezien is het een goede keus, ook voor het milieu is het een aanrader. Want alle stroom die jij niet verbruikt, hoeft ook niet opgewekt te worden. En om de milieudoelen te halen, zullen we ons verbruik toch echt naar beneden moeten krijgen, anders hebben we wel heel veel zonnepanelen en windmolens nodig. Ook met het oog op duurzaamheid zijn led lampen dus echt een uitstekende keus!

Verschillende soorten led lampen

Er heerst bij veel mensen echter een groot misverstand over led lampen en dat is dat deze niet prettig zijn in gebruik. Dit misverstand is ontstaan doordat de eerste generatie van deze producten eigenlijk maar in één variant te krijgen was. Tegenwoordig is het aanbod echter veel groter, er zijn verschillende variaties ontstaan. Door de nieuwste technologieën zijn ze eigenlijk niet meer te onderscheiden van bijvoorbeeld spaarlampen en zelfs niet van gloeilampen! Als je naar het huidige aanbod aan led lampen kijkt, dan zul je zien dat ze te krijgen zijn:

  • met verschillende soorten fittingen
  • in diverse lichtsterktes
  • in verschillende lichtkleuren
  • in een verscheidenheid aan modellen

Hierdoor is er dus voor iedere lamp in jouw woning wel een geschikt exemplaar verkrijgbaar! Als jij altijd dol was op de gloeilamp, dan kies je bijvoorbeeld voor een variant gemaakt van helder glas, met daarin een binnenwerk dat echt niet te onderscheiden is van de ouderwetse gloeilamp. Je kunt kiezen voor heel helder licht, maar ook voor warm of extra warm licht. Je kunt kiezen uit diverse modellen, zoals de kogel, de kaars of de capsule. En dan heb je ook nog de optie om dimbare led lampen te kiezen. Met andere woorden, er is zo veel keus dat er echt voor iedereen een variant te krijgen is die perfect geschikt is!

Bijzonder groot aanbod

Om uit zoveel verschillende soorten led lampen te kunnen kiezen, doe je er wel goed aan om naar een specialist op dit gebied te gaan. In verschillende winkels kun je dit product tegenwoordig wel vinden, maar je vindt eigenlijk nergens zo’n grote keus als bij PretMetLed! Zij zijn echt gespecialiseerd in deze producten en bieden hierdoor ook echt een bijzonder groot aanbod aan. Of jij nu kleine led lampen zoekt voor in spotjes of grote voor in een hanglamp boven de tafel, bij hen zul je het kunnen vinden! Of je nu koel en helder licht wilt of juist extra warm, zij bieden het allemaal aan! Ook vind je bij hen uiteraard verschillende soorten fittingen en diverse lichtsterktes. Met andere woorden, wat voor exemplaar jij ook zoekt, je kunt het bij hen vinden! Op pretmetled.nl kun je hun complete aanbod vinden en kun je ook de aandachtspunten vinden waar je op moet letten als jij led lampen wilt gaan kopen voor jouw huis!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn