KVV hondenvoer van Animal Food Express gemakkelijk thuisbezorgd.

21 mei 2018

Posted in Dieren en Toebehoren

Bent u op zoek naar KVV hondenvoer voor uw trouwe viervoeter? Bij Animal Food Express bestelt u gemakkelijk en snel diverse merken KVV hondenvoer voor de laagste prijs! Wanneer u bij ons voor 13.00 bestelt, heeft u uw bestelling morgen nog in huis. Dat is wel zo fijn! Wij bieden KVV voer aan van de merken Kiezebrink, HaaksBarf, Raw4Dogs, Alaska natural dogfood en meer. KVV staat voor kant en klaar vers vlees. Alles wat uw hond of kat nodig heeft aan vers vlees zit vermalen in een lekkere worst of burger waar uw dier van kan genieten. Je bewaart het gemakkelijk in de vriezer en haalt er per dag de benodigde portie uit om te ontdooien. Laat het even op kamertemperatuur komen en gooi het in de voederbak. Zo simpel is het. Voor honden is het overstappen op KVV hondenvoer vaak gemakkelijk. Honden zijn doorgaans makkelijke eters en vers vlees vinden honden vaak van zichzelf lekker. Wanneer uw hond overstapt van brokken naar het eten van KVV hondenvoer kan het soms helpen om een klein beetje kokend water over het verse vlees te gieten. Dit komt de geur ten goede. Wat betreft katten is het overstappen op ander voer vaak iets lastiger. Hiervoor adviseren wij om het in het begin te mengen met iets wat uw dier erg lekker vindt. Wij bieden onder andere kip, lam, eend, konijn, en rund aan wat u zelf kunt mengen om tot een goede samenstelling te komen. Uiteraard kunt u KVV hondenvoer ook gemengd bestellen. Hierbij is van tevoren alles in de optimale verhoudingen in de burgers en worsten verwerkt. Heeft u vragen over het overstappen op vers vlees voor uw huisdier, neem dan eens contact met ons op. Wij bieden u graag voedingsadvies voor uw huisdier en helpen u bij het vinden van de juiste voeding. Voor al uw vragen staan wij klaar!

Stapt u ook over op KVV hondenvoer?

Kvv hondenvoer is de perfecte uitkomst voor wie het beste wil voor zijn of haar huisdier, maar de BARF methode te ingewikkeld of te duur vinden. Je kunt kvv zien als een versimpelde versie van BARF voedingsmethodes. Het is erg handig omdat je je huisdier gemakkelijk vers vlees kunt voeden zonder dat je je druk hoeft te maken over de precieze samenstellen en of uw hond of kat wel genoeg voedingstoffen binnenkrijgt. De Kvv maaltijden zijn vooraf samengesteld waardoor u geen ingewikkelde kennis nodig heeft om uw huisdier gezond te voeden. Het zo simpel als het kvv voer bestellen, in de vriezer leggen en dagelijks een portie ontdooien en serveren. Het eten van vers vlees is enorm gezond voor uw huisdier. Er zitten in vers vlees aanzienlijk minder afvalstoffen wat de ontlasting voor uw huisdier prettiger maakt. Ook zult u zien dat de vacht van uw huisdier er van zal gaan glimmen. Ook voor huisdieren die last hebben van allergien of jeuk wordt kvv hondenvoer aanbevolen. Kortom, wilt u ook het beste voor uw hond of kat, maar vind u BARF net iets te ingewikkeld? Stap gemakkelijk over op KVV hondenvoer en uw hond zal uw dankbaar zijn.

Gevarieerde voeding.

Over het algemeen adviseren wij om van een aantal verschillende merken de verschillende samenstellingen aan te schaffen. Er zijn vaak verschillende smaken zoals ‘kip’ ‘eend’ ‘rund’ etc. Omdat u nooit precies kunt nagaan hoe deze smaken zijn samengesteld is het aan te raden om verschillende merken en smaken door elkaar te voeren zodat u er zeker van bent dat uw hond alle voedingstoffen die hij of zij nodig heeft binnen krijgt.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn