Is uw apparaat kapot?

24 mei 2020

Posted in ICT en Techniek

Wij hebben een tijdje geleden een stofzuiger kunnen overnemen van een vriend van mij. Deze ging namelijk emigreren en hij heeft toen allerlei apparatuur voor een heel lage prijs verkocht. Hij wilde er namelijk graag vanaf, maar tegelijkertijd kon hij het geld ook wel gebruiken dus wij mochten allemaal een gift doen. Wij hebben toen dus de stofzuiger genomen maar deze bleek niet meer goed te werken. Ik ben zelf monteur dus ik heb meteen gekeken wat er met het ding aan de hand kon zijn en ik heb toen gezien dat dit apparaat kapot was omdat een bepaald onderdeel doorgebrand was. Dat kan gebeuren wanneer je je filters niet goed schoonmaakt en dan gaat je apparaat kapot. Ik heb gezien dat het in principe niet heel moeilijk hoeft te zijn om dit onderdeel te vervangen, want het is vaak zo dat wanneer je apparaat kapot gaat, men al rekening houdt met hoe je dit het beste kunt maken. Ik ben daarom gaan kijken waar ik dit betreffende onderdeel kon vinden want zolang ik dit onderdeel niet in huis had, was het apparaat kapot en dat was natuurlijk niet handig. Wij wilden graag een beetje kunnen stofzuigen want het zijn stoffige tijden en het stof hoopt zich heel snel op in ons huis. Wij hebben daarom gekeken waar wij het beste onderdelen konden bestellen voor een apparaat dat kapot was. Wij hebben gezien dat wij het beste even naar de site van fixpart.nl konden gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die een apparaat kapot hebben en die dit graag willen repareren. Veel mensen hebben namelijk helemaal niet in de gaten dat wanneer een apparaat kapot is, het vaak niet zo moeilijk hoeft te zijn om het apparaat weer te maken. Dat was dus ook zo met onze stofzuiger. Wij hebben gemerkt dat dit apparaat kapot was, maar toen ik ermee aan de slag ging, was het duidelijk dat het niet heel moeilijk hoefde te zijn om te zorgen dat alles het weer goed ging doen. Ik ben daarom dus gaan kijken waar ik mijn onderdelen voor een apparaat kapot moest kopen en zodoende heb ik de site van fixpart.nl gevonden. Deze site is ideaal voor mensen die een onderdeel zoeken voor een apparaat kapot omdat je hier echt heel veel mogelijkheden krijgt aangeboden. Vandaar dat ik u ook even op deze site wilde tippen. 

Hier vindt u de onderdelen die u nodig heeft wanneer u een apparaat kapot heeft

Ik ben blij dat ik hier ging kijken voor de onderdelen toen ik een apparaat kapot had want ik kon hier voor een goede prijs de juiste middelen bestellen om mijn stofzuiger weer te maken. Ik ben daarom erg te spreken over deze site en ik denk dat ik hier nog heel veel vaker bestellingen ga plaatsen. 

Heeft u ook nieuwe onderdelen nodig? 

Als u ook nieuwe onderdeel van een kapot apparaat nodig heeft, dan kunt u:

  • Even naar fixpart.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden krijgt aangeboden 
  • Een bestelling plaatsen als u voor kwaliteit wilt gaan 

Blader vandaag nog even door het aanbod van deze site.               

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn