Is een workshop assertiviteit iets voor u?

1 juli 2020

Posted in Coaching en Workshops

Bij ons op het werk hebben wij vaak te maken met klanten die heel veel van ons vragen en het is voor ons soms lastig om hier goed mee om te gaan. Wij hebben vaak het idee dat klanten veel meer van ons willen dan wij hen zouden kunnen bieden, maar wanneer wij hen dit proberen duidelijk te maken, dan krijgen wij vaak boze reacties te horen. Dat is niet iets waar wij echt vrolijk van worden en daarom hebben wij gekeken wat wij konden doen om te zorgen dat wij dit op een goede manier konden benaderen. Wij hebben toen gezien dat wij dit het beste met een workshop assertiviteit konden doen. Dat klinkt misschien als een ietwat onconventionele oplossing, maar wij hebben gezien dat wanneer wij onze klanten met meer initiatief benaderen, wij daar heel veel voordeel van zouden kunnen hebben. Wij hebben daarom gezocht naar de mogelijkheden om een goede workshop assertiviteit te vinden en wij hebben gezien dat wanneer je er zeker van wilt zijn dat je een goede workshop assertiviteit gaat volgen, je het beste naar de site van assertief.nl kunt gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden om een workshop assertiviteit te volgen en toen ik de recensies over deze site las, heb ik gemerkt dat de beoordelingen heel erg goed waren. Dat was voor mij genoeg reden om te zorgen dat wij hier met ons team een workshop assertiviteit konden gaan volgen. Ik heb toen gekeken wanneer wij dit konden gaan doen en het was fijn om te merken dat deze mensen er alles aan konden doen om te zorgen dat wij snel geholpen konden worden. Wij waren met een tamelijk grote groep, dus wij konden een eigen  workshop assertiviteit krijgen. Daardoor konden wij heel goed aan onze punten werken en ik kan u zeggen dat deze workshop assertiviteit ons daarom ook heel goed bevallen is. Vandaar dat ik iedereen ook zou willen aanraden om ook een keer een workshop assertiviteit te gaan volgen. 

Deze workshop assertiviteit heeft ons heel veel opgeleverd 

Wij hebben gemerkt dat wanneer je een workshop assertiviteit gaat volgen, je er zeker van kunt zijn dat je echt nuttige dingen leert. Wij hebben tijdens deze workshop assertiviteit ook veel zelfinzicht opgedaan en dat was ook heel fijn. Wij staan nu steviger in onze schoenen en ik ben zeer te spreken over het feit dat wij deze stap gezet hebben. Wij kunnen nu met een andere houding richting onze klanten treden en dat zorgt ook voor een heel andere dynamiek. Dat was precies waar wij op gehoopt hadden toen wij aan dit traject begonnen. 

Wilt u meer weten?                                       

Als u meer over de workshop wilt lezen, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site assertief.nl surfen  
  • Bekijken wat deze mensen u allemaal te bieden hebben 
  • Een afspraak met deze mensen maken 

Ik hoop dat u hier ook interessante mogelijkheden kunt vinden. Wij zijn heel blij dat wij hier een traject hebben kunnen volgen.                 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn