Hoe kunt u het beste feedback geven?

19 oktober 2019

Posted in Coaching en Workshops

Wij hebben een groot bedrijf en wij moeten heel vaak met freelancers werken. Dat bevalt ons heel erg goed, maar wij hebben wel gemerkt dat je wel moet weten hoe je feedback geven moet omdat je namelijk niet altijd meteen het resultaat krijgt van de mensen waar je mee werkt zoals je dat verwacht had. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om aan mijn vaardigheden te gaan werken want ik had al heel snel in de gaten dat wanneer ik feedback geven ging, dat niet altijd leidde tot hetgeen ik wilde. Heel vaak merkte ik dat mensen boos werden wanneer ik feedback geven ging op hun werk. Ik sloeg kennelijk niet altijd de juiste toon aan en dat was vervelend omdat het voor onnodige spanningen zorgde op ons werk. Ik ben daarom met mijn baas in overleg gegaan om te kijken of ik ergens een cursus feedback geven kon gaan volgen. Ik heb toen gemerkt dat wanneer je op het internet gaat zoeken naar bedrijven waar je een training feedback geven kunt volgen, je al heel snel bij de mensen van Feedbackgeven.nl terecht komt. Deze site is heel erg interessant voor mensen zoals ik omdat je hier heel veel opties krijgt gepresenteerd waar je doorgaans goed mee uit de voeten kunt. Ik ben daarom gaan kijken wanneer ik hier zou kunnen beginnen met de cursus feedback geven en ik heb toen gezien dat je hier kunt beginnen wanneer je wilt omdat je ook individuele trainingen feedback geven kunt volgen. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb want op deze manier kon ik snel beginnen met de training. Ik heb gemerkt dat wanneer je in training gaat bij de mensen van deze site dat je echt heel veel leert en dat was voor mij heel erg prettig. Ik ben daarom ook erg blij dat ik deze pagina gevonden heb want anders had ik waarschijnlijk nog steeds conflicten veroorzaakt door mijn manier van commentaar geven. 

Ik kan nu heel goed feedback geven 

Wat ik altijd verkeerd begrepen heb, is hoe je feedback geven moet op een manier die niet vervelend is. Ik gooide meestal meteen al mijn kritiek op tafel waardoor het leek alsof ik helemaal niet blij was met het werk dat afgeleverd was. Dat was niet altijd de beste aanpak leerde ik tijdens de training feedback geven en dus heb ik mijn aanpak nu veranderd. Ik ben daar blij om want ik merk dat het werkt en dat mensen het niet vervelend vinden om commentaar van mij te krijgen. Dat is mij heel wat waard en ik ben daarom blij dat ik in de leer ben gegaan bij de mensen van Feedbackgeven.nl. 

Wilt u meer weten? 

Als u graag meer wilt weten, kunt u altijd een keer naar de site van Feedbackgeven.nl surfen omdat:

  • U hier meer over dit bedrijf kunt vinden 
  • U kunt zien wat u hier allemaal zou kunnen leren 
  • U hier meteen een inschrijving kunt regelen 

Ik kan u deze site van harte aanbevelen. U zult merken dat u hier heel veel mogelijkheden kunt vinden. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn