Hoe krijg ik mijn ex terug? Hier enkele manieren om terug samen te komen.

26 december 2018

Posted in Relatie en Dating

Ondanks vele songteksten hoeft het einde van een relatie niet altijd permanent te zijn. Exen komen zelfs vaker terug samen dan je denkt. Dus, als de liefde nog niet over is tussen jullie beiden en de vraag ‘hoe krijg ik mijn ex terug’ in je leeft, lees dan zeker verder. In feite is een mogelijke verzoening met je ex niets anders dan een combinatie van wederzijdse groei en inspanning. De sterke denkwijze om je ex opnieuw voor jou te ‘winnen’, kun je beter vemijden. De vraag ‘hoe krijg ik mijn ex terug’, zal allesbehalve beantwoord worden als je relatie enkele belangrijke kenmerken miste, wat ook de reden is waarom het wellicht is misgelopen tussen jullie beiden. Helaas zal het kopen van een volledig nieuwe outfit en het toewerpen van liefdevolle woorden en cadeautjes geen verandering in de situatie brengen. Maar als je geduldig wilt zijn, zijn hieronder enkele manieren en antwoorden om je vraag ‘hoe krijg ik mijn ex terug’ te beantwoorden.

Hoe krijg ik mijn ex terug? 3 tips om te onthouden!

  • Hoe krijg ik mijn ex terug? Geef je ex-partner de nodige ruimte! Dit zal moeilijker zijn als jij degene was die fouten beging. Maar als je de basiswens van je ex-partner om wat ruimte te hebben niet kunt respecteren, maak je geen goede start om iets goed te maken. Uiteraard wil je uitreiken, maar een goede vuistregel om de stilte te doorbreken, is als je meer duidelijkheid voelt over de relatie. Bijvoorbeeld als je jezelf de schuld hebt gegeven van het einde van de relatie, herstel dan alleen contact als je deze gevoelens niet meer hebt. Contacteer alleen je ex als je er zeker van bent dat je je ex mist om de juiste redenen, in plaats van uit verveling of schuldgevoel.
  • Hoe krijg ik mijn ex terug? Weerhoud je van kwaadsprekerij! Het einde van een relatie voelt nooit goed. Maar je kunt ervoor kiezen gekwetst te zijn zonder wraakzuchtig te zijn, vooral als je ex iemand is waarvan je al denkt dat je voor hem of haar zult vechten. Zet jezelf in de schoenen van je ex. Zou je het op prijs stellen als iemand waar je om gaf tegen al je vrienden slecht over je spreekt, je een lawine van boze berichten stuurt of geheimen onthult die je hem of haar in een zwak moment hebt verteld? Als je de deur niet wilt sluiten om ooit weer met elkaar te daten, zal het verspreiden van kwade geruchten of het versturen van negatieve teksten je geen gunsten schenken. Dit is tevens een goede raad voor alle scheidingen, ongeacht je toekomstige datingintenties. Het is nooit goed om super-persoonlijke roddels over een ex te onthullen. Je zult je er ook niet beter door voelen.
  • Hoe krijg ik mijn ex terug? Verander je leven om te zien of je ex erin past. Nu jullie uit elkaar zijn, kun je je eenzamer voelen dan vroeger, vooral wanneer je weekendplannen maakt voor het vinden van activiteiten. Maar onthoud dat leren jezelf net zo leuk te vinden als je alleen bent, het meest cruciale onderdeel is na het verbreken van een relatie. Investeer in nieuwe vriendschappen en hobby’s om je leven met zoveel mogelijk vreugde te vullen.

Professionele hulp

Je relatie is verbroken, maar de gevoelens zijn er nog steeds. Je wilt je ex terug en wilt het op een juiste manier aanpakken, maar je voelt je niet sterk genoeg om je vraag ‘hoe krijg ik mijn ex terug’ te beantwoorden. Of minstens het proces alleen door te stappen. Praat erover met de ervaren relatietherapeut Edwin Edinga! Je kunt Edwin contacteren via exterug.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn