Heeft u goede kunststof fruitkisten nodig?

12 januari 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij hebben een grote boomgaard en wij verbouwen appels. Wij hebben gemerkt dat steeds meer mensen ge├»nteresseerd zijn in onze appels omdat wij volledig hebben ingezet op biologische appels. Wij wilden er zeker van zijn dat wij de concurrentie voor zouden zijn en daarom hebben wij een aantal jaar geleden al de overstap gemaakt naar deze duurzamere manier van appels kweken. Wij hebben gemerkt dat dit dus ook strategisch gezien zijn vruchten heeft afgeworpen omdat wij merken dat steeds meer bedrijven met ons in zee willen gaan. Wij moesten daarom dit jaar gaan kijken hoe wij de grotere vraag konden verwerken. Wij hebben toen gezien dat wij veel konden winnen wanneer wij aan de verbetering van het transport zouden kunnen werken. Wij hebben daarom gekeken of wij konden overstappen op kunststof fruitkisten. Wanneer je namelijk met kunststof fruitkisten gaat werken, kun je er zeker van zijn dat je meer fruit kunt vervoeren en bovendien is het ook nog eens zo dat wanneer je  kunststof fruitkisten hebt, je fruit veel langer vers blijft. Genoeg reden voor ons dus om eens even te kijken waar wij goede kunststof fruitkisten konden vinden. Wij wilden er zeker van zijn dat wanneer wij kunststof fruitkisten zouden kopen, deze van hoge kwaliteit waren. Wij hebben daarom gekeken waar wij een aanbieder konden vinden die ons aan hoogwaardige kunststof fruitkisten kon helpen. Wij hebben gemerkt dat wij dan het beste een. keer naar de site van Boxpall.nl konden gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden en wij hebben gezien dat de prijzen hier ook niet hoog liggen. Genoeg reden dus om even te kijken of wij hier ook onze kunststof fruitkisten wilden bestellen. Wij hebben toen even contact met deze mensen opgenomen en wij kregen te horen dat zij ons heel goed van dienst konden zijn. Dat was prettig om te horen en wij hebben daarom eerst een aantal kunststof fruitkisten besteld omdat wij graag even wilden testen of deze kunststof fruitkisten echt zo goed waren als dat wij hoopten dat deze kunststof fruitkisten zouden zijn. 

Deze kunststof fruitkisten zijn heel sterk

Wij hebben onze kunststof fruitkisten al heel snel opgestuurd gekregen en dat was prettig want zo konden wij snel achterhalen of deze kunststof fruitkisten van goede kwaliteit zouden zijn. Wij hebben gemerkt dat wanneer je met dit bedrijf in zee gaat, je echt kwaliteit in huis haalt. Ons fruit gedijt heel goed in deze kunststof fruitkisten en wij kunnen nu ook veel meer vervoeren. Voor ons in het dus echt een win win situatie geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij hebben daarom ook besloten dat wij graag meer kisten bij dit bedrijf willen bestellen. 

Onze appels blijven langer vers

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan want wij merken dat onze appels in goede conditie bij onze klanten aankomen. Kortom:

  • Wij zijn heel tevreden over onze aankoop 
  • Wij zijn blij dat wij onze kisten heel snel geleverd konden krijgen 
  • Wij gaan hier zeker vaker bestellingen plaatsen 

Wilt u meer weten? Kijk dan even op de site om te zien wat u hier aan opties kunt vinden.          

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn