Heb je alles al geprobeerd tegen rugpijn?

30 augustus 2020

Posted in Mens en Gezondheid

Er zijn ontelbaar veel mensen in Nederland die rondlopen met chronische rugpijn, en dat is als je het aan Robin Bhaggan vraagt onnodig. In zijn praktijk voor fysiotherapie kan hij namelijk vrijwel elke soort rugpijn verhelpen, en dat in slechts enkele behandelingen. Hij heeft namelijk een unieke methode ontwikkeld die gebaseerd is op het natuurlijke beweegpatroon per persoon. Door de manier waarop je beweegt te analyseren komt Robin gemakkelijk bij de oorzaak van de pijn, waarna die kan worden bestreden. Dit verhelpen van rugpijn doet hij aan de hand van verschillende methodes, welke zowel hu oorsprong vinden in de reguliere als in de alternatieve geneeswijze. Hij is ervan overtuigd dat de combinatie ervan het beste werkt. En doordat hij zich met zijn behandelingen richt op hoe je je beweegt komt daar waarschijnlijk een andere aanpak uit rollen dan die je bij een reguliere fysiotherapeut zou krijgen. Hij hoort vaak van mensen dat ze echt alles al hebben geprobeerd om van de pijn in hun rug af te komen, en toch hebben ze de behandeling van Robin nog niet eerder zo ervaren. Het effect ervan is zo groot dat je bij hem doorgaans slechts enkele behandelingen nodig hebt om van de pijn af te komen. Met de praktische tips, adviezen en handvatten die je daarna mee naar huis krijgt kun je zelf de pijn in je rug goed onder controle houden, want het is natuurlijk wel de bedoeling dat die weg blijft, ook als je niet meer onder behandeling bent.

Heb je al jaren last van rugpijn?

Uit ervaring weet deze fysiotherapeut die is gespecialiseerd in rugpijn dat veel mensen geen vertrouwen meer hebben in een aanpak bij pijn in de rug, zeker als inmiddels chronisch is geworden. Veel mensen denken dat ze alles al hebben geprobeerd en zijn dus huiverig voor het maken van een afspraak in deze praktijk in Heiloo. Echter, maar liefst 80% van de mensen die daar komt voor een behandeling tegen chronische rugpijn heeft al reeds jarenlang last van die klachten. En onder die groep mensen is er niemand die na enkele behandelingen naar buiten is gelopen zonder op zijn minst een significante vermindering van de pijn. Dit toont aan hoe ontzettend effectief de aanpak van deze fysiotherapeut is.

Hoe kunnen steunzolen helpen bij pijn in de rug?

Als je bij Robin Bhaggan aanklopt voor een behandeling tegen chronische rugpijn dan is de kans groot dat je ook een bepaald type steunzolen aangemeten krijgt. Dit is vaak een vast onderdeel van de behandeling. De reden dat deze kunnen helpen zijn:

  • Steunzolen stimuleren bepaalde drukpunten in de voeten
  • Ze verbeteren je houding
  • Ze doen de spieren in de benen ontspannen
  • Ze verbeteren de balans terwijl je loopt

Al deze dingen samen zorgen ervoor dat je zowel je benen als je bekken en je rug enorm ontlast. Niet voor niets is het zo’n belangrijk onderdeel van de behandeling tegen rugpijn. Dus loop jij ook al jaren rond met chronische pijn in de rug en denk je alles al geprobeerd te hebben? Neem dan vooral eens contact op met Robin voor een volledig gratis en vrijblijvend intakegesprek. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn