Gehard glas op maat gezocht? Bestel nu eenvoudig bij Glaswebwinkel.nl! Uw specialist in gehard glas

10 april 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u opzoek naar gehard glas op maat? Dan helpen wij u van glaswebwinkel.nl graag verder. Wij zijn een gespecialiseerde glasleverancier met aandacht voor uw wensen. Gehard glas op maat is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het biedt extra veiligheid, aangezien het glas bij een breuk niet in grote scherpe delen uiteenvalt. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Bekijk dan onze webshop: glaswebwinkel. of neem contact voor meer informatie. 

Gehard glas op maat voor diverse doeleinden 

Gehard glas heeft de fantastische eigenschap dat het niet in grote scherpe stukken uiteenvalt als het stuk gaat. Hiervoor heeft het glas een thermisch proces doorlopen. Het glas is gedurende dit proces verhit tot wel 600 graden, waarna het snel weer werd afgekoeld. Dit zorgt voor een krachtig eindresultaat, waarbij het glas tot wel vijf keer sterker is, vergeleken met regulier ongehard glas. Hierdoor valt het in duizenden niet scherpe kleine stukjes uiteen als het glas breekt. Met deze eigenschap, wordt het geharde glas ook wel veiligheidsglas genoemd. Dit zorgt ervoor dat gehard glas op maat bij veel meer doeleinden ingezet kan worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld prachtige glazen douchewanden of een tafelblad geheel in de juiste maten bij u thuis. Gehard glas op maat wordt tegenwoordig tevens veel gebruikt bij houtentafels, waarop de stevige glasplaat wordt bevestigd. Gehard glas geheel in de juiste maten kan ook worden toepast in uw keuken als achterwand, als glazen schap of op maat gemaakte glazen scheidswanden en bushokjes. Kort gezegd, is gehard glas op maat multifunctioneel inzetbaar en een verrijking als materiaal soort in de bouw, inrichting, als veiligheid of bij speciale productielijnen. Uiteraard is al het geharde glas dat u in onze glaswebwinkel bestelt, toepasbaar volgens de NEN 3569 normering, waarbij een veiligheidskeurmerk in het op maat gemaakte glas wordt aangebracht, zodat u altijd kunt aantonen dat er gebruik is gemaakt van veiligheidsglas.

Op maat gemaakt gehard glas online bestellen 

In onze webshop vindt u alles op het gebied van op maat gemaakt glas. Daarbij vinden wij het als webshop belangrijk om persoonlijke service te verleren. Wij zijn daarom zowel per e-mail als per telefoon bereikbaar voor al u vragen. U bent daarnaast van harte welkom in onze showroom te Apeldoorn. Onze vriendelijke medewerkers zijn vakkundig en helpen u graag verder. Het geharde glas dat u bij ons op maat bestelt, is leverbaar in verschillende diktes: 4, 5, 6, 8, 10 en 12 mm. Het is belangrijk om tijdig rekening te houden met eventuele uitsparingen. Dit dient bij gehard glas namelijk vooraf te gebeuren. Zodra het thermisch proces is afgerond, is het niet meer mogelijk om het glas te bewerken. Daarbij leveren wij het geharde glas op maat standaard onbewerkt af. Dit betekent dat er nog scherpe randen aan het glas kunnen zitten. Wilt u liever dat het glas wordt afgewerkt, dan kunt u kiezen voor ‘plat poly geslepen’. Daarbij zijn wij als glasleverancier beschikbaar voor diverse andere soorten glas. Wij verkopen enkel kwaliteit en daarom ontvangt u van ons enkel de beste op maat gemaakte kwaliteit glazen en glasbenodigdheden! Uiteraard voor zowel onze particuliere- als zakelijke klanten. Daarbij leveren wij de glazen door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) en boven de €250,- is verzenden geheel gratis!

Voordelen gehard glas op maat bestellen bij glaswebwinkel.nl:

  • Beste kwaliteit gehard glas
  • Groot aanbod glassoorten
  • Alle benodigde glasspullen 
  • Persoonlijk advies
  • Levering door heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden) 
  • Gratis levering vanaf €250,- bestelwaarde
  • Met veiligheidskeurmerk
  • Plat poly geslepen optie
  • Ruim inzetbaar

Voor ons volledige aanbod of voor het bestellen van uw geharde glazen op maat, kunt u terecht op onze website: glaswebwinkel.nl. Wij staan voor u klaar! 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn