Een refurbished iPhone 5c voor ieder budget

7 december 2016

Posted in Smartphone en Tablet

swoop - refurbished iphone 5c

Het hebben van een iPhone is de droom van iedere consument. Voor sommige gelukkige mensen wordt deze droom op den duur werkelijkheid wanneer ze een iPhone kopen. Voor andere mensen blijft het bij een droom die nooit werkelijkheid lijkt te gaan worden. Waarom? De iPhone is duur! Dat is niet zo gek, want een iPhone is een sterk staaltje techniek waar de ruimtevaarttechnologie aan heeft bijgedragen. Mensen die nu een iPhone in hun broekzak hebben, die hebben dus techniek uit de ruimte in diezelfde broekzak. Daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan vast. Daar komt bij dat er elk jaar een nieuwe iPhone op de markt komt. Als je echt de nieuwste iPhone wilt, dan moet je deze eigenlijk kopen op het moment dat deze het duurste is. Als je een jaartje wacht, dan zal de prijs weliswaar dalen, maar tegen die tijd is er alweer een nieuwe iPhone op de markt. Sommige mensen hebben de luxe dat ze elk jaar weer een nieuwe iPhone kunnen kopen. Maar het is natuurlijk ook een marketing trucje. De verbeteringen zijn minimaal, want de iPhone 5 is eigenlijk al gewoon de beste editie van alle iPhones. Hoewel de volgende edities grotere schermen hebben en misschien iets sneller zijn, is dit voor het huis-, tuin-, en keukengebruik nauwelijks merkbaar. Daarnaast zijn sommige ‘verbeteringen’ ronduit bizar. De zevende editie heeft bijvoorbeeld geen audiojack meer. Dus je kunt geen muziek luisteren via een hoofdtelefoon. Als je je niet genept wilt voelen, kies dan gewoon voor een iPhone 5c. Als je niet teveel wilt betalen voor een ouder model, dan kun je natuurlijk ook gewoon kiezen voor een refurbished iPhone 5c. Een refurbished iPhone 5c is een stuk goedkoper dan een nieuwe iPhone 5c. Je moet echter niet denken dat een refurbished iPhone 5c een tweedehands telefoon is. Een refurbished iPhone 5c is volledig nagekeken en voorzien van nieuwe onderdelen. Dat betekent dat een refurbished iPhone 5c praktisch nieuw is. Sterker nog, bij Swoop kun je kiezen uit verschillende condities. Wil je een telefoon die als nieuw is, dan is dat mogelijk. Wil je liever iets minder betalen dan heb je ook de optie om te kiezen voor een refurbished iPhone 5c die zeer goed of goed is. Refurbished iPhones vind je dus bij Swoop. Meer over Swoop en de refurbished iPhone 5c lees je hieronder.

Een refurbished iPhone 5c van optimale kwaliteit voor een minimale prijs

Het mooie aan de refurbished iPhone 5c is dat je in principe de beste kwaliteit krijgt voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een gemiddelde iPhone gebruiker doet ongeveer 2 jaar met de telefoon. Dat is mooi, want je krijgt maar liefst 2 jaar garantie op een refurbished iPhone 5c die je bij Swoop bestelt. Een voordeel van een refurbished iPhone 5c is dat deze nog niet zo enorm groot is als de opvolgers. Door het compacte model kun je de telefoon veilig in je broekzak opbergen. De telefoon is tevens een stuk handelbaarder. Hierdoor is het risico op schade een stuk kleiner, want je zult de telefoon niet snel laten vallen.

Kies de telefoon die bij jou past

Iedereen gebruikt een telefoon op zijn of haar eigen manier. De één propt de telefoon vol met muziek en filmpjes terwijl de ander de telefoon gebruikt om op het web te surfen. Je kunt iPhones kopen met een x aantal GB’s aan opslagcapaciteit. Dit geldt natuurlijk ook voor de refurbished iPhone 5c. Je kunt kiezen voor de volgende hoeveelheden:

  • 16GB
  • 32GB
  • 64GB
  • 128GB

Er dus voldoende ruimte voor elk soort gebruiker.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn