Een pizzawerkbank bestellen

16 juli 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Mijn vriendin en ik hebben een aantal jaar geleden een oude molen gekocht aan de rand van een natuurgebied. In de omgeving is het heerlijk om te wandelen, of om te fietsen en vooral tijdens de zomer zijn er veel mensen die dit doen. Wij besloten om koffie en taart te verkopen en krijgen dan veel bezoekers die tijdens de zomer op ons terras komen zitten. Echter wilden wij proberen om meer klanten te trekken en om meer maanden op te zijn, daarom besloten wij om pizza’s te gaan verkopen. Via het bedrijf veld konden wij een mooie pizzawerkbank kopen, waarop wij alle pizza’s kunnen voorbereiden. Toen zeven jaar geleden een molen in de buurt te koop kwam te staan, wilden mijn vriendin en ik het direct kopen. De molen is een monument, maar het was wel mogelijk om hier een klein bedrijfje in te beginnen. Wij hadden al direct het idee om koffie en gebak te verkopen, want in de warme maanden zijn er veel wandelaars en fietsers in de omgeving. Onze idee├źn sloegen goed aan en wij kregen al snel veel bezoekers. Echter willen de meeste mensen niet de hele dag koffie drinken, of taart eten en is aan het einde van de dag de drukte voorbij. In de koudere maanden zijn vaak zelfs niet eens open, omdat er dan minder bezoekers zijn. Wij wilden graag meer bezoekers trekken en meer verkopen en hadden dit jaar het idee om pizza’s te gaan verkopen, hiervoor hadden wij een pizzawerkbank en een oven nodig. Wij hebben genoeg ruimte in de molen, waardoor het mogelijk voor ons was om uit te breiden. Er zijn veel bedrijven die een goedkope, maar goede pizzaoven verkopen, maar een pizzawerkbank zou lastiger worden om te vinden. 

Een pizzawerkbank gekocht bij veld

Online zochten wij naar bedrijven die een pizzawerkbank verkopen en gelukkig vonden wij toch een aantal bedrijven. Wij vonden onder andere de website van het bedrijf veld en dit leek ons direct een goede keuze. Dit bedrijf is gespecialiseerd in meubels en apparatuur voor de horeca en heeft een zeer groot assortiment. Wij wisten niet welke werkbank het beste voor ons zou zijn en daarom vroegen wij om advies aan dit bedrijf. Er werd goed met ons meegedacht door de medewerker en wij kregen goed advies. Wij besloten om een kleine pizzawerkbank te kopen en konden die voor een goede prijs kopen.

De eerste pizza’s verkocht

Ongeveer een maand later werd de pizzawerkbank geleverd, dit was vorige week. Hierna konden wij beginnen met pizza’s verkopen en hebben de eerste al verkocht. De werkbank is erg handig, omdat wij alle producten gemakkelijk kunnen koelen en alles bij elkaar hebben. De werkbank is erg stevig en ziet er mooi uit. Hopelijk slaat ons idee aan en verkopen wij de aankomende maanden veel pizza’s. Voor het kopen van een pizzawerkbank raden wij het bedrijf veld aan. 

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in meubels en apparatuur voor de horeca
  • Er is een groot assortiment te koop
  • Wij kregen goed advies van een van de medewerkers
  • De werkbank is erg handig en ziet er mooi uit
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn