Een flashdrive voor mijn telefoon kopen

7 juli 2019

Posted in Smartphone en Tablet

Ik heb regelmatig problemen met het geheugen van mijn telefoon. Ik ben iemand die veelvuldig mijn telefoon gebruikt en regelmatig foto’s en filmpjes maakt en apps download. Mijn telefoon is hierdoor regelmatig vol, waardoor ik apps en bestanden moet verwijderen, voordat ik iets nieuws kan downloaden. Ik vind het zonde om veel van mijn foto’s te verwijderen en wilde daarom een flashdrive kopen om de bestanden op te slaan. Op de website 123megastore.nl vond ik een drive die geschikt is voor mijn telefoon en waar ik veel bestanden op kan slaan. Ik heb bijna altijd problemen gehad met het geheugen op mijn telefoons. Ik vind het erg leuk om foto’s en filmpjes te maken met mijn telefoon en doe dit regelmatig. Ik vind het belangrijk dat de kwaliteit van de foto’s en filmpjes goed is, maar hierdoor nemen de bestanden ook veel ruimte in beslag. Tegenwoordig is er steeds meer mogelijk met telefoons en de opnamekwaliteit is erg goed, maar hierdoor worden de bestanden ook steeds groter. Ik gebruik ook veel applicaties op mijn telefoon en er zijn steeds meer applicaties die meer dan een gigabyte aan ruimte in beslag nemen. Bij de aanschaf van mijn telefoon had ik gekozen voor extra veel opslagruimte, maar deze ruimte raakte al snel vol. Ik had online gezien dat het mogelijk is om een flashdrive voor je telefoon te kopen en het leek mij verstandig om dit te doen. Ik moest elke keer bestanden verwijderen om ruimte vrij te maken, maar wilde dit liever niet doen. Ik wilde mijn foto’s liever niet kwijt raken en wilde ze op een veilige manier opslaan. De meeste foto’s bekijk ik niet maak en kan ik daardoor gemakkelijk ergens anders opslaan, een flashdrive leek mij hier erg geschikt voor.

Een voordelige flashdrive gevonden

Online zocht ik naar webshops waar ik een flashdrive kon kopen die ik kon aansluiten op mijn telefoon. Een normale drive kan je niet aansluiten op een telefoon, want zij hebben niet de juiste connectie. Ik vond een aantal websites waar deze drives te koop waren en besloot om er eentje te kopen bij 123megastore. Op deze website zijn de drives te koop voor een goede prijs en beschikbaar in verschillende varianten. De website heeft veel goede beoordelingen en verzend de bestellingen vaak nog dezelfde dag. Ik besloot om de flashdrive te kopen met het meeste opslagruimte, zodat ik veel bestanden kon opslaan.

Erg blij met mijn aankoop

De flashdrive werkt erg goed en ik ben erg blij met mijn aankoop. Het verplaatsen van de bestanden gaat zeer snel en is erg gemakkelijk. Door het verplaatsen van de bestanden, heb ik eindelijk weer genoeg ruimte op mijn telefoon en kan ik weer applicaties installeren zonder dat ik bestanden moet verwijderen.  Mijn bestanden zijn veilig opgeslagen en als ik dat wil, dan kan ik de bestanden gemakkelijk weer terugzetten op mijn telefoon. Voor het kopen van een flashdrive kan ik 123megastore.nl aanraden.

  • De drives zijn hier voordelig te koop
  • Er zijn verschillende varianten beschikbaar
  • De website heeft veel goede beoordelingen
  • Mijn pakketje werd dezelfde dag nog verzonden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn