Een arbeidsrechtadvocaat in de arm nemen? Slimme zet

8 april 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Hebt u een arbeidsrechtadvocaat nodig? Dan kunt u er voor kiezen om hem of haar enkel om advies te vragen. Bij verweij-juristen.nl kunt u rustig de kat uit de boom kijken. Hebt u als ZZP’er, freelancer of MKB’er een vraag over arbeidsrechtelijke zaken? Of hebt u zelfs een geschil met een medewerker? Dan is het wel verstandig om snel een goede arbeidsrechtadvocaat in de arm te nemen. Onze arbeidsrechtadvocaat weet alles van dit recht af en kan u snel van advies voorzien of de gehele zaak van u overnemen. Dat betekent dat u als particulier onze arbeidsrechtadvocaat kunt inhuren omdat u een probleem hebt met uw werkgever maar dat kan aldus ook vice versa het geval zijn. Het is vreselijk wanneer u zich ongelukkig voelt op het werk. Het is de plek waar u op uw woonplek na de meeste tijd van het jaar doorbrengt. Het moet daarom een aangename plek zijn waar u uw werk naar behoren kunt uitvoeren. Als er continue wrevel is met uw collega of een onaangename werkgever dan voelt u zich continu rot. Dit probleem moet de wereld uit geholpen worden. Lukt dat niet in overleg en moet er zelfs een rechter aan te pas komen? Roep dan onze hulp in. We laten het meestal niet tot een heuse rechtszaak komen, daar heeft niemand baat bij. In principe kunnen we voor u tot een schikking komen.

Onze arbeidsrechtadvocaat helpt u graag bij juridische vraagstukken

Het gaat behoorlijk ver als een werkgever naar de rechtbank stapt of als een werknemer dat doet. We kunnen wel stellen dat de boel dan al behoorlijk is geëscaleerd. Mocht u het idee hebben dat er misstanden aan de orde zijn in het bedrijf waar u werkt, dan kunt u ons preventief om hulp vragen. Onze arbeidsrechtadvocaat helpt u niet alleen bij deze extreme gevallen. Sterker nog, het meeste werk dat we verrichten heeft te maken met het opstellen van contracten.

  • Wilt u bijvoorbeeld een aangeboden contract laten analyseren?
  • Of hebt u vragen over het ziekteverzuim van één van uw medewerkers en vertrouwt u dit niet helemaal?
  • Wilt u een rechtsvorm aanvragen omdat u een bedrijf wilt starten en wilt u daarom de voorwaarden waterdicht maken zodat u niet aansprakelijk bent?

Voor al deze voorbeelden komt de hulp van een arbeidsrechtadvocaat als geroepen. Kiest u daarom voor onze arbeidsrechtadvocaat zodat misstanden uit de wereld worden geholpen en u snel een bedrijf kunt starten en winst kunt maken. Neemt u gerust contact met ons op door te bellen via Skype. Het is zelfs mogelijk om onze sociale media te bekijken. U vindt onder andere op Facebook, Twitter en Linked in het laatste nieuws over Verweij juristen. Naast arbeidsrecht zijn we tevens gespecialiseerd in bestuursrecht, familierecht en huurrecht. U kunt voor een eenmalige zaak gebruik maken van onze diensten maar ons ook inhuren voor de langere termijn. Denk bijvoorbeeld aan een eigen bedrijfsjurist die u altijd kunt bereiken. Dat kost u bij ons slechts 359 euro per jaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op

In tegenstelling tot andere advocatenkantoren hoeft u niet direct te betalen als u een simpele vraag hebt. Dat vinden wij te ver gaan en het is eerder een afschrikmiddel dan een uitnodiging. Mocht u daarom een prangende vraag hebben en er over denken om een arbeidsrechtadvocaat in te huren dan is de eerste e-mail, het eerste telefoontje of de eerste stap in ons pand geheel kosteloos. Maakt u daarom gerust even een afspraak voor een kennismakingsgesprek met een arbeidsrechtadvocaat van Verweij juristen. We garanderen een landelijke dekking.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn