Echt onafhankelijk hypotheekadvies

8 januari 2019

Posted in Financiën en Verzekeringen

Het werd tijd dat we samen ons eerste huis gingen kopen. We waren beide al een paar jaar aan het werk, en huurden een appartement in hetzelfde appartementencomplex. We hadden al tijden een vaste relatie. Doordat we in hetzelfde gebouw woonden, waren we toch al veel bij elkaar. Het was soms alsof we al samenwoonden. Samen een huis kopen was om die reden ook niet zo spannend. Wat het wel spannend maakte is dat we beide geen idee hadden hoe je een huis koopt en waar je op moet letten. In de eerste instantie zijn we lang bezig geweest met het kiezen van een starterswoning die bij ons past. We wilden graag een huis met een extra kamer, voor als we later kinderen wilden hebben, en het huis moest niet te ver weg zijn van waar we nu woonden. Ons budget was niet gigantisch, en er stonden niet veel huizen in de buurt te koop. Op een dag kwam mijn vriendin echter het perfecte huisje tegen, vlakbij een bos. Daar konden we samen wandelen of onze honden uitlaten. Het huis was niet te groot, niet te duur en in de buurt. We besloten ervoor te gaan. Vanzelfsprekend dachten we niet dat het makkelijk zou zijn om je eerste huis aan te schaffen, dat verhuizen en betalen het enige was dat we hoefden te doen, maar dat we voor zoveel keuzes kwamen te staan hadden we beide onderschat. Welke energiemaatschappij? Welke internetprovider? Welke nieuwe meubels hadden we nodig? Maar vooral, welke hypotheek moeten we hebben. Dat was één ding waar we beiden echt geen verstand van hadden. Mijn ouders probeerden me ons uit te leggen waar we op moest letten, maar ik kon ze alleen met glazige ogen aankijken. Mij vriendin kon de uitleg ook amper volgen. Het leek ons en mijn ouders geen slecht idee om een hypotheekadviseur in te schakelen, omdat er veel dingen zijn waarop je moet letten. Een van de dingen die wel wel uit het gesprek met mijn ouders mee hadden gekregen is dat het belangrijk is om onafhankelijk hypotheekadvies te krijgen. Als je naar een bank gaat bijvoorbeeld, om hypotheekadvies te krijgen, worden je alleen de hypotheken aangeraden die zo veel mogelijk in het voordeel van de bank zijn. Dat is op zich wel logisch, maar het is wel fijn om te weten dat je bij een bank geen onafhankelijk hypotheekadvies kan krijgen. Ik zocht op internet naar ‘onafhankelijk hypotheekadvies’, ik kwam op deze website terecht: https://www.vanbruggen.nl/hypotheekadvies .

Onafhankelijk hypotheekadvies van topkwaliteit

Nadat ik de website van Van Bruggen had bekeken, besloot ik direct een afspraak te maken. Ik hoefde niet verder te zoeken.

  • Het eerste gesprek is gratis.
  • Onafhankelijk hypotheekadvies van professionele hypotheekadviseurs.
  • Al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies.

We konden verrassend snel langskomen. De gesprekken die we hebben gehad verliepen prima. We hebben alle vragen die we konden bedenken gesteld, en op al onze vragen kregen we een helder antwoord. Het was duidelijk dat we onafhankelijk hypotheekadvies kregen, in tegenstelling tot bij de bank. Alle soorten hypotheken van verschillende plekken gingen we bij langs, om uiteindelijk de meest passende hypotheek uit te kiezen.

Van onafhankelijk advies naar onafhankelijkheid

We wonen nu een tijdje samen in ons eigen huis, alleen van ons. Geen gedoe met eigenaren van een huurhuis, maar echte onafhankelijkheid.  Zonder de hypotheekadviseur was het nooit goedgekomen. We raden iedereen die een nieuw huis op het oog heeft, en iedereen die voor het eerst een huis gaat kopen, aan om voor onafhankelijk hypotheekadvies naar Van Bruggen te gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn